Бартомеу: Требъл би изглеждал прекрасно този сезон


П. Пенков

Бартомеу: Требъл би изглеждал прекрасно този сезон

Президентът на Барселона Хосеп Мария Бартомеу подпреки треньора Луис Енрике, заявайки че тима е способен да постигне требъл през настоящия сезон, поздравявайки се с Ла Лига, Купата на Краля и Шампионска лига в края на този сезон. В момента шампионите на испания се намират само на 2 точки за Реал Мадрид след 11 изиграни мача, но пък от своя страна на "белия балет" предстои тежък сблъсък с градския съперник Атлетико, поради което Барселона може би ще има шанс да обърне класирането в своя полза още този уикенд. 

От друга страна Барса вече загуби на два пъти през този сезон в Ла Лига, а поражнието от Манчестър Сити в Шампионска лига им попречи от гарантиране на мястото им в 1/16-финалната фаза на турнира. 

Въпреки това, Бартомеу усеща, че тима се намира в оназа форма от преди година, когато Енрике успя да изведе "каталунците" до триумф. 

"Таз година евентуален требъл би изглеждал прекрасно. Виждам атмосферата в съблекалнята. Знам, че играчите са готови да дадат всичко от себе си, да превърнат годината в страхотна . Липсва ни само един трофей - Шампионската лига," заяви президентът на Барселона. 

  Сподели
167