Анонс на 4-ти кръг на Бундеслигата


Н. Атанасов

Анонс на 4-ти кръг на Бундеслигата

Волфсбург - Борусия Дортмунд
Стадион: "Фолксваген Арена", Волфсбург
Дата: 20.09.2016 г.
Час: 21:00
Съдия: Даниел Сиберт

Отборът на Волфсбург направи второ поредно нулево равенство в първенството. Този път "вълците" не успяха да отбележат на отбора на Хофенхайм. Така след първите три кръга от кампанията играчите на Дитер Хекинг имат 5 точки, които им отреждат 8-ото място в подреждането. Аскес, Йунг, Дидави, Гилавоги и Луис Густаво са контузени за домакините.

Борусия Дортмунд успя в рамките на едва няколко дни да отбележи в противниковите врати цели 12 гола и то без да допусне нито един. Първо "жълто-черните" размазаха състава на Легия Варшава в първи мач от груповата фаза на Шампионската лига, а след това възпитаниците на Томас Тухел преминаха и Дармщат със същия резултат, като по този начин се върнаха отново на победния път в първенството след изненадващата загуба от новака РБ Лайпциг. Вестфалци са на 5-ото място с 6 точки. За гостуването на Волфсбург в лазарета продължават да са капитанът Ройс, както и Суботич, Дурм и Бендер.

Прогноза: Волфсбург - Борусия Дортмунд 1:2


Фрайбург - Хамбургер ШФ
Стадион: "Шварцвалд Щадион", Фрайбург
Дата: 20.09.2016 г.
Час: 21:00
Съдия: Маркус Шмит

Новакът Фрайбург записа втора загуба за сезона. В предишния кръг южняците отстъпиха с 0:3 при визитата си на Кьолн и все още нямат успех далеч от дома. В момента играчите Кристиян Щрайх са на 12-ото място с 3 точки. Фьоренбах, Кемпф, Кюблер, Торехон и Нелсен са аут за настоящата среща.

Столът на Бруно Лабадия начело на Хамбургер ШФ започва сериозно да се клати. Преди няколко дни някогашният европейски клубен шампион бе унизен у дома с 0:4 от новака РБ Лайпциг. Така "червените шорти" записаха втора поредна загуба и все още нямат успех от началото на тазгодишната кампания, като в момента северняците са на 16-то място с актив от едва 1 точка. Единственият отсъстващ за гостите преди далечното гостуване в срещуположния край на Германия е Дикмайер.

Прогноза: Фрайбург - Хамбургер ШФ 0:1


Инголщат - Айнтрахт Франкфурт
Стадион: "Ауди Шпортпарк", Инголщат
Дата: 20.09.2016 г.
Час: 21:00
Съдия: Саша Щегеман

Тимът на Инголщат продължава да е без победа от началото на сезона. В предишния кръг баварците очаквано загубиха регионалното дерби срещу шампиона Байерн Мюнхен с 3:1, въпреки че играчите на Маркус Каучински поведоха в резултата. Така Инголщат продължава да е с актив от 1 точка и заема 15-та позиция в таблицата. Брегери и Кител продължават да са контузени.

Съставът на Айнтрахт постигна втора поредна победа у дома. И този път играчите на Нико Ковач се наложиха на собствен терен над сериозен противник, справяйки се с 2:1 над състава на Байер Левркузен. Така Айнтрахт се реваншира пред своите фенове за загубата от регионалния съперник Дармщат. В момента отборът има 6 точки и е на 7-ото място. Андерсон, Рус, Варела, Герзигхер, Медойевич и Стендера са с травми.

Прогноза: Инголщат - Айнтрахт Франкфурт 1:1


Дармщат - Хофенхайм
Стадион: "Мерк Щадион ам Бьоленфалтор", Дармщат
Дата: 20.09.2016 г.
Час: 21:00
Съдия: Франк Виленборг

Дармщат отново показа затруднения далеч от дома и допусна втора загуба като гост. Този път "лилиите" бяха пометени с 0:6 при визитата им на гранда Борусия Дортмунд. Така хората на Норберт Майер са с 3 спечелени точки и са на 14-ата позиция в колоната.

Хофенхайм пък продължава да единственият отбор в Бундеслигата, който има само равенства след първите три кръга за сезона. В последния си мач от първенството играчите на Юлиан Нагелсман направиха 0:0 на собствен терен срещу Волфсбург. Хофе са на 10-то място с 3 точки.

Прогноза: Дармщат - Хофенхайм 1:1


Байерн Мюнхен - Херта Берлин
Стадион: "Алианц Арена", Мюнхен
Дата: 21.09.2016 г.
Час: 21:00
Съдия: Марко Фритц

Шампионът Байерн Мюнхен очаквано записа трета поредна победа в първенството. В предишния кръг играчите на Карло Анчелоти спечелиха регионалното баварско дерби срещу Инголщат с 3:1, въпреки че изоставаха в резултата след по-малко от 10 минути игра. Байерн осъществи пълен обрат чрез головете на Левандовски, Алонсо и Рафиня. Така баварците има актив от 9 точки и са на лидерското място в класирането. Добрите новини за Байерн са, че в състава се завръщат Робен, Коман и Боатенг. С контузии са Дългас Коща и Бадщубер.

Херта е другият отбор, който е със 100%-ов актив от точки след първите три кръга. Столичани заемат 2-ото място в класирането заради по-лошата си голова разлика от настоящия съперник. В предишния кръг "старата дама" победи с 2:0 у дома тима на Шалке 04. За тежката визита в Мюнхен треньорът на берлинчани Пал Дардай няма да може да разчита на Кьорбер, Брукс и Дуда.

Прогноза: Байерн Мюнхен - Херта Берлин 3:1


Байер Леверкузен - Аугсбург
Стадион: "БайАрена", Леверкузен
Дата: 21.09.2016 г.
Час: 21:00
Съдия: Йохен Дреес

Съставът на Байер Леверкузен инкасира втора загуба далеч от тома. След поражението от Борусия Мьонхенгладбах, в предишния кръг "аспирините" не успяха да спечелят и срещу Айнтрахт Франкфурт, като отново загубиха с 2:1. Така играчите на Роджър Шмит имат 3 точки и са на 11-ото място в колоната. Белараби и Юрченско са аут за Байер.

Аугсбург пък е на другия полюс. В последния си мач от Бундеслигата баварците инкасираха втора поредна загуба на собствен терен, кат този път отстъпиха с 1:3 от отбора на Майнц 05. Хората на Дирк Шустер са 13-ти също с 3 точки. Калсен-Бракер, Фридрих, Каюби и Кор пропускат гостуването в Леверкузен.

Прогноза: Байер Леверкузен - Аугсбург 3:0


РБ Лайпциг - Борусия Мьонхенгладбах
Стадион: "Ред Бул Арена", Лайпциг
Дата: 21.09.2016 г.
Час: 21:00
Съдия: Мануел Грефе

Новакът РБ Лайпциг продължава с възхода си в дебютния си сезон в елита на германския футбол. В предишния кръг играчите на Ралф Хазенхютъл продължиха с добрите изяви и след победата над Борусия Дортмунд с 1:0 тимът от някогашната ГДР разби с 4:0 като гост състава на Хамбургер ШФ. Така РБ Лайпциг вече е на 3-ата позиция в класирането с актив от 7 точки. Единственият отсъстващ за домакините е Клостерман.

Борусия Мьонхенгладбах продължава със силното представяне у дома. В последния си мач "жребчетата" победиха с изразителното 4:1 гостуващия Вердер Бремен. Така възпитаниците на Андре Шуберт са безпогрешни на собствен терен, а и се реваншираха за изненадващото поражение от новака Фрайбург. В момента Гладбах е на 6-ото място с 6 точки. Домингес, Дукуре, Херман и Дърмич са контузени за гостите.

Прогноза: РБ Лайпциг - Борусия Мьонхенгладбах 2:2


Шалке 04 - Кьолн
Стадион: "Фелтинс Арена", Гелзенкирхен
Дата: 21.09.2016 г.
Час: 21:00
Съдия: Роберт Хартман

Едва ли фенове, ръководство и футболисти са си представяли, че след първите три кръга на сезона в Бундеслигата тимът на Шалке 04 ще е без спечелена точка. В предишния кръг "кралскосините" паднаха с 2:0 като гости на Херта и така селекцията на Маркус Вайнцийрл се намира на предпоследното 17-то място в класирането. Отсъстващи за тима от миньорския град са Гифер, Коке, Учида и Авдияй.

Кьолн пък записа втори пореден успех у дома и след първите три кръга "козлите" са непобедени. В предишния си двубой от шампионата играчите на Петер Щьогер не срещнаха никакви проблеми и се разправиха с новака Фрайбург, побеждавайки го с 3:0. Така Кьолн заема 4-то място в класирането със 7 точки. Кеслер, Марох, Битенкурт и Рауш са с травми за гостите.

Прогноза: Шалке 04 - Кьолн 2:0


Вердер Бремен - Майнц 05
Стадион: "Везерщадион", Бремен
Дата: 21.09.2016 г.
Час: 21:00
Съдия: Волфганг Щарк

Вердер Бремен се закотви на последното 18-то място в подреждането в германския елит. В последния си мач от първенството "бременските музиканти" бяха размазани с 4:1 като гости на Борусия Мьонхенгладбах, а след третото поредно поражение ръководството на клуба реши да уволни наставника Виктор Скрипник. Така начело на Вердер поне временно ще е Александър Нури, която основна задача ще е да стабилизира клуба и да го вдигне на крака. За официалния си дебют младият треньор няма да може да разчита на контузените Писаро, Баргфред, Гарсия, Калдирола, Крузе, Бартелс и Ейлерс, а с наказание е Йохансон.

Майнц 05 записа първи успех за кампанията, след като се наложи с 3:1 като гост на Аугсбург. Така хората на Мартин Шмид вече са на 9-ото място с актив от 4 точки. За гостуването на Вердер с травми са Курчи, Джайро, Латца, Рамальо, Цимлинг и Бергрийн, а с наказание е Родригес.

Прогноза: Вердер Бремен - Майнц 05 1:1

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
231