Анонс на 3-ти кръг на Бундеслигата - срещите в неделя


Н. Гавазов

Анонс на 3-ти кръг на Бундеслигата - срещите в неделя

Аугсбург - Майнц 05
Стадион: "ВВК Арена", Аусгбург
Дата: 18.09.2016г.
Час: 16:30
Съдия: Бастиан Денкерт

Двубоят е между отбори от дъното на таблицата, от които обаче се очаква повече и най-вече да не се заместват в битката за оцеляване. Майнц не се представя добре през този сезон. Тимът е само с една точка от два мача и не радва с играта си. А през седмицата направи 1:1 със Сент Етиен в Лига Европа.

Нещата при Аугсбург са значително по-добри. Баварците претърпяха домакинско поражение от Волфсбург на старта, което не бива да се приема като изненада, но успяха да компенсират неуспеха с победа в Бремен. Сега е ред да зарадват феновете на родния си стадион.

Една от причините за лошия старт на Майнц 05 е епидемията от травми, която препълни лазарета. Курчи, Латца, Бергрин, Самперио, Зимлинг, Ромальо, Балогун и Бюсман са аут за мача, а това води до креативност в средната линия и адски проблеми в отбрана.

Лошата новина за Аугсбург е свързана с Каюби, който се контузи на една от последните тренировки и повече няма да играе през този сезон. Останалите отсъстващи са Калсен-Брекер и Фридрих.

Този мач изглежда изписан откъм победителя. Остава само домакините да не подценят съперника си и да се раздадат до край.

Прогноза: Аугсбург - Майнц 05 2:0

 


Херта - Шалке 04
Стадион: "Олимпиащадион", Берлин
Дата: 18.09.2016г.
Час: 18:30
Съдия: Дениз Айтекин

Програмата на кръга ще завърши с двубоя в столицата и трябва да поздравим организаторите, че са оставили този мач като десерт, защото няма по-хубаво нещо от това да се насладим на едно дерби в края на неделния ден. Херта - Шалке с радост се очаква и от почитателите на залозите, най-вече от тези, които обичат риска и силните усещания.

Петият и седмият от миналогодишния сезон в Бундеслигата започнаха кампанията си по диаметрално противоположен начин. Херта се загуби в Лига Европа, неуспявайки да премине в груповата фаза на турнира. Столичани обаче имат две победи в двата си мача в Бундеслигата, налагайки волята си над Фрайбург у дома и при гостуването си на Инголщад. Само още един тим може да се похвали с подобна резултатност - Байерн Мюнхен.

Шалке 04 е единственият отбор в немския елит, който няма отбелязан гол! "Миньорите" атакуват, играят агресивно и се раздават на терена, но не успяват да вкарат. Особено ясно се видя това при домакинството срещу Байерн, когато при 0:0 бяха пропилени няколко добри възможности. Две загуби от два мача - това е активът на Шалке 04 и предпоследно място в класирането. Що се отнася до участието в Европа, там "миньорите" започнаха с победа, побеждавайки Ница край Лазурния бряг. Впрочем, мачът във Франция показа, че Шалке 04 не е толкова зле, както си мислеха някои. Отборът започва да напипва своята игра, а новите Бенталеб и Баба отлично се вписаха в тима.

Дуда, Крафт, Брукс и Рони са аут от домакините. Гостите са без Коке.

Мачът е много важен за двата тима. Херта ще се опита да продължи победната си серия, а Шалке 04 ще се стреми да спечели първите си точки в Бундеслигата, след като го направи в Европа и то срещу сериозен съперник като Ница. Вероятно ще видим голове в двете врати, вероятно ще видим отворен мач с много положения, вероятно нито един от съперниците няма да установи пълен контрол върху мача.

Прогноза: Херта - Шалке 04 2:2

 

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
173