Анонс на 2-ри кръг на Бундеслигата - срещите в неделя


Н. Гавазов

Анонс на 2-ри кръг на Бундеслигата - срещите в неделя

Вердер - Аугсбург
Стадион: "Везерщадион", Бремен
Дата: 11.09.2016г.
Час: 16:30
Съдия: Даниел Шиберт

Нещата при Вердер са много зле. Не стига, че бременци излетяха от Купата на Германия, но и загубиха на старта с 6:0 срещу Байерн. На всичкото отгоре стана известно, че лидерът Клаудио Писаро ще пропусне следващите четири мача.

Аугсбург също загуби стартовата среща - срещу Волфсбург с 2:0. Но отборът на Дирк Шустер игра грамотно срещу "вълците", баварците атакуваха, бореха се и имаха идеи. Утре може би ще дебютира централният защитник Мартин Хинтерегер, за когото бяха платени 7 милиона евро. На десния фланг на полузащитата може да се появи другото ново попълнение Жонатан Шмидт.

Гарсия, Писаро и Крузе са аут от домакините. Гостите не могат да разчитат Фридрих, Верхаг и Макс. Под въпрос за мача е Байер.

- В 5 от последните 6 мача на Аугсбург в Бундеслигата бяха вкарани по-малко от 2.5 гола.

- Вердер спечвли последните си 3 домакинства в Бундеслигата.

Тази среща може да се превърне в много скучна за обикновения зрител. Аугсбург отлично се брани, а в същото време Вердер няма идеи в нападение. Видя се, че хората на Виктор Скрипник трудно преливат от отбрана в нападение и не се борят когато загубят топката. Напълно е възможно мачът да завърши без победител, но при повече смелост от страна на гостите, те могат да си тръгнат и с трите точки.

Прогноза: Вердер - Аугсбург 1:2

 

 

Майнц 05 - Хофенхайм
Стадион: "Опел Арена", Майнц
Дата: 11.09.2016г.
Час: 18:30
Съдия: Маркус Шмидт

Майнц 05 загуби на старта от Борусия Дортмунд с 2:1, но "петиците" не изглеждаха никак зле срещу вицешампиона и можеха да измъкнат точката. Повод за радост е завръщането в строя на Джон Кордоба, което би трябвало да даде нов импулс на атаката на Майнц 05.

Хофенхайм направи 2:2 като домакин на РБ Лайпциг в много здрав и интересен мач. "Селяните" бяха близо до победа, но гол на абсолютния дебютант отне трите точки на Хофи. Интересно ще бъде да наблюдаваме работата на 29-годишния старши-треньор на Хофенхайм Юлиан Нагелсман, който ще проведе своя първи пълноценен сезон начело на отбора.

Самперио, Бергрин, Курчи и Латца са аут, гостите не могат да разчитат на Ут.

Майнц 05 е без загуба в 10 от последните си 11 домакинства в Бундеслигата. Друг любопитен факт е, че в 6 от последните 7 домакинства на Майнц 05 срещу Хофенхайм бяха вкарани най-малко три гола. Напълно е възможно отново да видим няколко гола в срещата, но също така не е изключено гостите да се опитат да затворят играта в опит да измъкнат точката. Така или иначе фаворит в двубоя е Майнц 05.

Прогноза: Майнц 05 - Хофенхайм 2:1

 

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
171