Анонс на 19-ти кръг на Бундеслигата


Н. Гавазов

Анонс на 19-ти кръг на Бундеслигата

Волфсбург - Кьолн
Стадион: "Фолксваген Арена", Волфсбург
Дата: 31.01.2016г.
Час: 16:30
Съдия: Волфанг Щарк

В миналия кръг Волфсбург и Кьолн синхронно загубиха мачовете си от отбори от долната половина на таблицата, като и в двата двубоя днешните съперници водеха в резултата. Съдейки по резултатите, "вълците" и "козлите" нямат претенции към евротурнирите, така, че днешната среща може да се разглежда като сблъсък между средняци. И двата тима изглеждат много по-слаби от тимовете в челната шестица, като в класирането домакините са осми с 26 точки, а гостите са девети с 24 пункта.

Извън мача са Шпренгер, Аскуес, Аролд и Дост от Волфсбург.

Кьолн има само една победа над Волфсбург в последните десет мача между двата тима. Друга любопитна подробност е, че "козлите" имат само една загуба в последните си пет гостувания - срещу Байерн.

Този мач мнозина почитатели на залозите вероятно са отписали от сметките си или вече са определили фаворита в него, но съветът ни към търсачите на силни усещания е да не пренебрегват двубоя и спокойно да потърсят изненадата в него.

Прогноза: Волфсбург - Кьолн 1:1

 

 


Байерн Мюнхен - Хофенхайм
Стадион: "Алианц Арена", Мюнхен
Дата: 31.01.2016г.
Час: 18:30
Съдия: Йохан Дреес

Титлата на Байерн не буди никакви съмнения и поради тази причина резултатът в мача с един от главните аутсайдери на сезона едва ли буди някакви съмнения. Интересното е, че през есента "селяните" измъчиха баварците и бяха близо до сензация, но гол на Роберт Левандовски в последната минута донесе трите точки за шампиона. Само ще припомним, че в онзи мач хората на МаркусГисдол удариха греда, водеха в резултата и имаха повече положения за гол от съперника си.

Картината сега е по-различна. Лидерството на Байерн не може да бъде поставено под съмнение - баварците водят на втория с пет точки, но и самата игра на хората на Пеп Гуардиола не може да предизвика опасения сред почитателите на Байерн. На другия полюс е Хофи - тимът е предпоследен, на пет точки от спасителния бряг, а на отбора все нещо не му достига, за да вземе нещо повече в своите мачове.

Бенатиа, Боатенг, Рафиня, Гьотце и Улрайх няма да играят от домакините, Хердлинг пък е отсъстващ за гостите.

Както казахме, въпросът с победителя в мача е ясен. Хофенхайм няма успех над Байерн; статистиката показва 4 равенства и 11 победи за Байерн. Другото е, че баварците нямат загубена точка у дома си през този сезон. Как мислите, точно срещу аутсайдера ли мюнхенци ще загубят точки?

Прогноза: Байерн - Хофенхайм 2:0

 

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
159