Анонс на 11-ти кръг на Бундеслигата - срещите в неделя


Н. Гавазов

Анонс на 11-ти кръг на Бундеслигата - срещите в неделя

Щутгарт - Дармщадт
Стадион: "Мерцедес Бенц Арена", Щутгарт
Дата: 01.11.2015г.
Час: 16:30
Съдия: Мориц Харман

Щутгарт нямаше спечелена точка в първите си пет мача от сезона, но швабите промениха играта и представянето си от края на септември и записаха две победи и равенство от пет двубоя. Отборът бе много близо до това да вземе точка в Леверкузен, но получи гол в 89-та минута. В момента Щутгарт е предпоследен, на точка от спасителния бряг.

Дармщадт надхвърли очакванията. Новаците се оказаха корав отбор и вече имат три победи и 13 точки, което им осигурява прилично място според статута и най-важното е, че ги задържа на шест точки от опасната зона. Дори в загубените срещи дебютантът играе с настроение и себераздаване и максимално затруднява съперниците си.

Лангерак, Руп, Гинчек и Крузе са аут от домакините, а Оланд е отсъстващ от гостите.

Много интересен двубой се очаква през немския уикенд. Щутгарт набира форма, но ще има за съперник отбор, който е ентусиазиран от това, че спечели промоция за елита и играе над възможностите си. Домакините могат да спечелят, но по-вероятното е двата тима да не успеят да се победят.

Прогноза: Щутгарт - Дармщадт 1:1

 

 


Хамбургер - Хановер 96
Стадион: "Фолкшпаркщадион", Хамбург
Дата: 01.11.2015г.
Час: 18:30
Съдия: Саша Щегеман

Представянето на Хамбургер е колебливо, но и много по-добро, сравнено с миналия сезон - северняците имат 14 точки и са 10-ти в класирането. "Динозаврите" влизат в двубоя след равенство с Байер и победа като гост на Хофенхайм.

Хановер 96 ще се бори за оцеляването си през тази година. Саксонци играят несигурно, без идея в нападение и с много брак в разиграванията. Отборът леко подобри представянето си в последните си пет мача, в които спечели седем точки (обшият актив е 8 пункта), но срещу Айнтрахт в миналия кръг отново се видяха старите проблеми.

Екдал, Хант и Качар са аут от домакините. Хофман, Приб, Беншоп и Караман са отсъстващи от гостите.

Предполага се, че мачът ще е равностоен и саксонци ще дадат битка на своя съперник, но формата на домакините изглежда по-добра, така че очакванията са за победа на Хамбургер.

Прогноза: Хамбургер - Хановер 96 2:1

 

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
160