Анонс на 8-ми кръг на Бундеслигата


FUTBOL-TV

Анонс на 8-ми кръг на Бундеслигата

Дармщат - Майнц 05
Стадион: "Мерк-Щадион ам Бьоленфалтор"
Дата: 02.10.2015 г.
Час: 21:30
Съдия: Флориан Майер


Новакът Дармщат продължава с добрите изяви. В предишния кръг "лилиите" записаха престижно реми за крайното 2:2 срещу гранда Борусия Дортмунд. Сулу донесе точката за Дармщат с гол в последната минута на двубоя. Така играчите на Дирк Шустер продължават да нямат загуба от началото на сезона като гости. В момента новакът заема 9-то място в класирането с актив от 10 точки. За предстоящия двубой контузен е Платинс.

Майнц пък допусна втора поредна загуба. Този път "червените" отстъпиха очаквано като домакини от намиращия се във великолепна форма шампион Байерн Мюнхен с 3:0. Поражението смъкна "05" на 12-то място в класирането с актив от 9 точки. Фрай и Сото са контузени за визитата на Дармщат.

Прогноза: Дармщат - Майнц 05 2:2


Борусия Мьонхенгладбах - Волфсбург
Стадион: "Борусия парк", Мьонхенгладбах
Дата: 03.10.2015 г.
Час: 16:30


Борусия Мьонхенгладбах записа втори пореден успех в предишния кръг, след като "жребчетата" се наложиха с 3:1 при гостуването си на Щутгарт. Само допреди близо две седмици двата отбора нямаха никакви точки в актива си, но е то че Борусия записа две победи в рамките на седмица, след като Лусиен Фавре напусна отбора и сега треньорското кормило пое Андре Шуберт. В момента "жребчетата" имат 6 точки на сметката си и вече поне не са в зоната на изпадащите, заемайки 14-та позиция. През седмицата Борусия допусна много неприятна загуба в Шампионската лига от тима на Манчестър Сити. Немците първо изпуснаха дузпа, впоследствие поведоха в резултата, но в заключителните минути англичаните направиха обрат. Първо играч на Борсуия си вкара автогол, а в последната минута Агуеро вкара от дузпа. Иначе за настоящия двубой с Волфсбург контузен продължава да е Щранцъл.

Отборът на Волфсбург записа нов разочароващ резултат в германската Първа Бундеслига тази седмица. След тежкото поражение с 1:5 на "Алианц Арена" от Байерн Мюнхен "вълците" стигнаха само до 1:1 при домакинството на последния в подреждането Хановер 96. Бас Дост бе точен за Волфсбург в края на първата част, а попадението за Хановер реализира Хироши Кийотаке в 57-ата минута. В момента Волфсбург заема 4-то място в класирането с актив то 12 точки. През седмицата играчите на Дитер Хекинг инкасираха първа загуба в групите на Шампионската лига, след като отстъпиха с 2:1 на Манчестър Юнайтед, въпреки че успяха първи да поведат в срещата. За гостуването в Мьонхенгладбах контузени са Фелипе, Кнохе и Луис Густаво.

Прогноза: Борусия Мьонхенгладбах - Волфсбург 2:2


Хановер 96 - Вердер Бремен
Стадион: "HDI Арена", Хановер
Дата: 03.10.2015 г.
Час: 16:30

Хановер пое частично глътка въздух, след като в предишния кръг тимът от Долна Саксония стигна до равенство 1:1 при гостуването си на вицешампиона и носител на Купата на Германия Волфсбург. Въпреки ремито, играчите на Михаел Фронтцек продължават да са единственият отбор в Бундеслигата, който няма победа от началото на сезона и логично заема последното 18-то място в подреждането с актив от едва 2 точки. С травми за предстоящия двубой са Бех, Ернст, Приб и Беншоп.

Вердер пък допусна трета поредна и общо четвърта загуба от началото на кампанията. В предишния кръг "бременските музиканти" бяха разбити у дома с 3:0 от гостуващия Байер Леверкузен. Новото поражение смъкна "зелените" на 13-то място в класирането с актив от 7 точки. За гостуването на Хановер наставникът Виктор Скрипник няма да може да разчита на контузените Волф, Йълдъръм, Йохансон и Лоренцен, а Баргфред е наказан.

Прогнзоа: Хановер 96 - Вердер Бремен 1:1


Херта Берлин - Хамбургер ШФ
Стадион: "Олимпиящадион", Берлин
Дата: 03.10.2015 г.
Час: 16:30


Херта стигна до драматично 1:1 в предишния кръг. "Старата дама" гостува на Айнтрахт, като столичани изоставаха в резултата малко преди края на срещата, но с гол в 82-ата минута на Дарида Херта успя да добави нова точка към актива си и в момента берлинчани вече имат 11 пункта, заемайки 6-то място в таблицата. С контузии преди настоящия двубой са Бруукс, Лангкамп, Пекарик, Бееренс, Бен-Хатира, Колс, Рони, Алагуи и Шибер.

Хамбургер ШФ приключи със серията от три поредни мача без поражение, в която "червените шорти" записаха две победи и равенство. В предишния кръг северняците отстъпиха с минималното 1:0 при домакинството си на Шалке 04. Поражението смъкна момчетата на Бруно Лабадия на 10-то място класирането с актив от 10 точки. За гостуването в столицата няма отсъстващи за ХШФ.

Прогноза: Херта Берлин - Хамбургер ШФ 1:2


Хофенхайм - Щутгарт
Стадион: "Райн-Некар Арена", Зинсхайм
Дата: 03.10.2015 г.
Час: 16:30


Хофенхайм записа първа победа за сезона. В мач от предишния 7-ми кръг играчите на Маркус Гисдол се справиха при гостуването си на Аугсбург, надделявайки над противника с 3:1. По този начин Хофе вече събра 5 точки на сметката си и се измъкна от зоната на изпадащите, като в момента тимът заема 15-то място в подреждането. С контузии за настоящия двубой са Елиунуси, Хамад и Хардлинг.

Само няколко дни след като записа първи си успех за сезона и прекъсна серията от пет последователни загуби, Щутгарт инкасира шесто поражение. Този път "швабите" загубиха у дома от тима на Борусия Мьонхенгладбах с 3:1. Поражението остави предвождания от Александър Цорингер тим на предпоследното 17-то място в класирането с актив от 3 точки. Отсъстващи за визитата на Хофенхайм са Лангерак, Костич и Крузе.

Прогноза: Хофенхайм - Щутгарт 1:1


Инголщат - Айнтрахт Франкфурт
Стадион: "Ауди-Шпортпарк", Инголщат
Дата: 03.10.2015 г.
Час: 16:30

Инголщат записа второ равенство за сезона, след като в предишния кръг новаците стигнаха до 1:1 при гостуването си на Кьолн. С новата спечелена точка баварците вече имат 11 в актива си и заемат 8-ото място в колоната. И за настоящия двубой наставникът на тима Ралф Хазенхютъл няма да може да разчита на контузените Данило и Коен.

Айнтрахт записа трети пореден двубой без победа. Този път играчите на Армин Фее изтърваха трите точки в заключителните минути на домакинския си мач срещу Херта. Головата машина на Айнтрахт Александър Майер даде аванс на своите през първото полувреме, но в заключителните минути на срещата тимът от Франкфурт инкасира попадение във вратата си и добави само 1 точка към актива си, вместо 3. В момента Айнтрахт заема 11-то място в класирането с актив от 9 точки. С травми преди визитата в Инголщат са Андерсон, Чандлър, Китъл и Сеферович.

Прогноза: Инголщат - Айнтрахт Франкфурт 1:2


НИКОЛАЙ АНАСТАСОВ

 

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
151