Анонс на 7-ми кръг на Бундеслигата - срещите в петък и събота


FUTBOL-TV

Анонс на 7-ми кръг на Бундеслигата - срещите в петък и събота

Кьолн - Инголщат
Стадион: "Райн-Енерги Щадион", Кьолн
Дата: 25.09.2015 г.
Час: 21:30
Съдия: Кристиян Дингерт


Кьолн загуби срещата си от междинния 6-ти кръг. "Козлите" отстъпиха с 2:0 при визитата си в столицата на местния Херта. Поражението остави играчите на Петер Щьогер на 7-мо място в подреждането с актив от 10 точки. За настоящия двубой с травма в състава на Кьолн е Вогт, но добрите новини са, че Хелмес и Маврай вече тренират пълноценно.

Новакът Инголщат продължава да се представя много добре като гост разочароващо като домакин. Баварците имат три победи навън и нито един успех у дома. В междинния кръг футболистите на Ралф Хазенхютъл инкасираха нова домакинска загуба, след като този път отстъпиха с 1:0 на Хамбургер ШФ, като допуснаха гол в заключителните минути на двубоя. Поражението остави Инголщат на 8-мо място в класирането с актив от 10 пункта, с колкото са още три отбора, но показателите на новаците са най-лоши. Соареш и Коен пропускат гостуването на Кьолн.

Прогноза: Кьолн - Инголщат 1:0


Волфсбург - Хановер 96
Стадион: "Фолксваген Арена", Волфсбург
Дата: 26.09.2015 г.
Час: 16:30
Съдия:


Волфсбург претърпя пълно фиаско в междинния кръг, след като Роберт Левандовски одра кожата на "вълците". Носителят на Купата на Германия загуби с 5:1 визитата си на Байерн Мюнхен. Възпитаниците на Дитер Хекинг водеха на полувремето с 1:0, но след почивката на терена се появи полският таран, който разби Волфсбург, вкарвайки цели 5 гола в рамките на 9 минути! Тежката загуба в Бавария смъкна тима на 4-та позиция в таблицата, оставяйки го с актив от 11 точки. За настоящия двубой контузени са Кастеелс, Луис Густаво и Виериня.

Хановер се смъкна до последното 18-то място в класирането, след като тимът от провинция Долна Саксония инкасира пета загуба от общо 6 кръга. В срещите от седмицата "96" загуби с 3:1 у дома срещу Щутгарт, като по този начин отборът стана първият, срещу който "швабите" печелят точки. Сега обаче играчите на Михаел Фронтцек са на дъното на таблицата едва с 1 точка на сметката си и заедно с отбора на Хофенхайм са единствените два клуба, които все още нямат победа за кампанията. За тежката визита на Волфсбург контузени са Приб, Беншоп и Пандер.

Прогноза: Волфсбург - Хановер 96 2:0


Щутгарт - Борусия Мьонхенгладбах
Стадион: "Мерцедес-Бенц Арена", Щутгарт
Дата: 26.09.2015 г.
Час: 16:30
Съдия:


Щутгарт пое глътка въздух с важен успех с 3:1 при гостуването си на Хановер 96 в среща от шестия кръг на германския шампионат. "Швабите" губеха в резултата, но само в рамките на 4 минути успяха да осъществят пълен обрат, а в края на мача дори отбелязаха трети гол. Важната победа засега запази на треньорския пост Александър Цорингер. В момента Щутгарт е на 15-то място в класирането с актив от 3 точки. Крузе и Лангерак продължат да са отсъстващите в състава на "швабите".

Другият отбор, който бе в серия от пет поредни загуби, също показа признаци на живот. В междинния кръг Борусия Мьонхенгладбах постигна първа победа за кампанията, след като "жребчетата" победиха у дома с 4:2 състава на Аугсбург в първия мач на тима след оставката на Лусиен Фавре. Сега начело на отбора застана Андре Шуберт. Борусия заема 16-та позиция в колоната с актив от 3 точки. За гостуването на Щутгарт контузени са Щранцъл и Шулц.

Прогноза: Щутгарт - Борусия Мьонхенгладбах 2:2


Аугсбург - Хофенхайм
Стадион: "WWK Арена", Аугсбург
Дата: 26.09.2015 г.
Час: 16:30
Съдия:


Аугсбург инкасира четвърто поражение след първите 6 кръга за кампанията. Този път баварците се оказаха първата жертва на разярения Борусия Мьонхенгладбах, който постигна пък първа победа за сезона, разбивайки играчите на Маркус Вайнцийрл с 4:2. Аугсбург губеше на почивката с 4:0, като през втората част тимът успя да върне два гола, които обаче се оказаха крайно недостатъчни за заличаване на големия пасив. Така отборът от Бавария заема 14-то място в подреждането с актив от 4 точки. За настоящия двубой контузени са Паркър, Вернер, Акин, Бобадия, и Шустер, а пред завръщане е Райнхард.

Хофенхайм се оказа първият отбор, който прекъсна серията от 11 поредни победи на Борусия Дортмунд във всички турнири. Момчетата на Маркус Гисдол свалиха "жълто-черните" от върха, след като направиха 1:1 у дома с вестфалци. Хофе изигра много силно първо и много слабо второ полувреме, като въпреки точката тимът остава на предпоследното 17-то място в колоната с актив от едва 2 точки и без победа на сметката си. За предстоящото гостуване на Аугсбург с травми са Хердлинг и Елиунуси.

Прогноза: Аугсбург - Хофенхайм 1:1


Вердер Бремен - Байер Леверкузен
Стадион: "Везерщадион", Бремен
Дата: 26.09.2015 г.
Час: 16:30
Съдия:


Вердер записа втора поредна загуба за сезона, след като в междинния кръг и другият от новаците в Бундеслигата - Дармщат, победи "бременските музиканти" с 2:1. Възпитаниците на Виктор Скрипник бяха наказани от доскорошния си съотборник Вагнер Сандро, който отбеляза и двете попадения в срещата. Така "зелените" се смъкнаха на 13-то място в класирането с актив от 7 точки. За настоящия двубой контузени са Волф и Йълдъръм.

Байер Леверкузен надигна глава след три поредни поражения в Бундеслигата, сломявайки Майнц 05 с 1:0 на свой терен в среща от шестия кръг. Хавиер Ернандес донесе победата с първия си гол за "аспирините" в първенството. Победата е трета за Байер до момента и първа след серията от три поредни загуби, в която попаднаха възпитаниците на Роджър Шмид. В момента тимът от Леверкузен е на 11-та позиция в класирането с актив от 9 точки. За гостуването на Вердер контузен е Хилберт. Йедвай, Топрак и Арагунис вече тренират с отбора, но все още не са изцяло възстановени.

Прогноза: Вердер Бремен - Байер Леверкузен 1:2




Хамбургер ШФ - Шалке 04
Стадион: "Фолкспарщадион", Хамбург
Дата: 26.09.2015 г.
Час: 16:30
Съдия:

Някогашният европейски клубен шампион и гранд на немския футбол Хамбургер ШФ най-накрая започна да показва характер, след като в последните два сезона представянето на тима от пристанищния град бе много разочароващо. В междинния кръг "червените шорти" записаха трети успех за сезона, след като се наложиха с 1:0 при визитата си на новака Инголщат. Единственото попадение в срещата реализира Грегорич три минути преди нейния край. Така възпитанциите на Бруно Лабадия вече имат 10 точки на сметката си и заемат 6-то място в класирането. За настоящия двубой с контузия в състава на ХШФ е само Екдал.

Шалке 04 успя да се изкачи до 3-ото място във временното класиране, след като в междинния кръг "кралскосините" се наложиха у дома с 2:0 над тима на Айнтрахт Франкфурт. Играчите на Андре Брайтенрайтер вкараха късни попадения, дело на Матип и Сане, чрез които отборът от миньорския град Гелзенкирхен събра 13 точки на сметката си, и вече е на 5 пункта зад лидера Байерн. За гостуването в Хамбургер с травми продължават да са Гифер, Настасич, Учида и Сам.

Прогноза: Хамбургер ШФ - Шалке 04 2:2

НИКОЛАЙ АНАСТАСОВ

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
135