Анонс на 6-ти кръг на Бундеслигата - мачовете във вторник


FUTBOL-TV

Анонс на 6-ти кръг на Бундеслигата - мачовете във вторник

Байерн Мюнхен - Волфсбург
Стадион: "Алианц Арена", Мюнхен
Дата: 22.09.2015 г.
Час: 21:00
Съдия: Тобиас Щилер


С голяма част от резервите си шампионът на Германия Байерн Мюнхен се разправи с лекота с Дармщат за класическото 3:0. Артуро Видал откри в 20-ата минута, а след почивката друг от новите футболисти - Кингсли Коман, както и Себастиан Роде решиха изхода на двубоя в рамките на няколко секунди. За "лилиите" това е първо поражение след завръщането им в елита. Треньорът на тима Джосеп Гуардиола даде почивка на Томас Мюлер, Чаби Алонсо, Тиаго Алкантара и Филип Лаам, а Роберт Левандовски дори не беше в групата. Въпреки победата, Байерн продължава да е на 2-ро място във временното класиране, тъй като тимът на Борусия Дортмунд е с по-добри показатели спрямо баварците. За сблъсъка с Волфсбург контузени са Рибер, Робен, Бенатия, Бадщубер и Кирхоф.

С два гола на появилия се като смяна Бас Дост в заключителните 15 минути Волфсбург трудно надви Херта Берлин с 2:0. По този начин "вълците" продължават без загуба и са на 4 точки от лидера Борусия Дортмунд, както и от настоящия съперник. За тежката визита в Мюнхен наставникът на Волфсбург Дитер Хекинг все още не може да разчита на Кастеелс, Фелипе и Виериня.

Прогноза: Байерн Мюнхен - Волфсбург 2:1


Херта Берлин - Кьолн
Стадион: "Олимпиящадион", Берлин
Дата: 22.09.2015 г.
Час: 21:00
Съдия: Флориан Майер


Херта се опита, но в крайна сметка не успя да удържи натиска на Волфсбург. Столичани загубиха с 2:0 от "вълците" в последния си мач от Бундеслигата, като и двете попадения паднаха в заключителните 15 минути и бяха дело на Бас Дост. Така "старата дама" се смъкна на 11-то място в класирането с актив от 7 точки. За настоящия двубой треньорът на столичани Пал Дардай има редица кадрови проблеми и няма да може да разчита на Крафт, Бруукс, Лангкамп, Пекарик, Бееренс, Бен-Хатира, Каутер, Кохлс, Рони, Алагуи и Шибер.

Кьолн се възползва от слабата форма на Борусия Мьонхенгладбах и в предишния кръг "козлите" нанесоха пета поредна загуба на "жребчетата". В същото време това бе трети успех от началото на кампанията за Кьолн, който изкачи водения от Петер Щьогер тим на 5-то място в класирането с актив от 10 точки. Единственият отсъстващ за визитата в Берлин е Маврай.

Прогноза: Херта Берлин - Кьолн 1:2


Инголщат - Хамбургер ШФ
Стадион: "Ауди-Шпортпарк", Инголщат
Дата: 22.09.2015 г.
Час: 21:00
Съдия: Кнут Кирхер


Новакът Инголщат продължава с отличното си начало на сезона и записа трета победа от пет мача в Бундеслигата. В последния кръг баварците надвиха с 1:0 като гост Вердер Бремен. Единственото попадение падна от дузпа в даденото от съдията продължение. Зад топката застана Моритц Хартман и хладнокръвно донесе успеха на гостите. Любопитен факт е, че Инголщат има три победи до момента, като и трите успеха са все като гости с по 1:0. Иначе играчите на Ралф Хазенхютъл се намират на 6-то място в подреждането с 10 точки на сметката си. За настоящия двубой отсъстващи са Данило и Коен.

Хамбургер ШФ записа първо равенство за сезона. В последния си мач от Бундеслигата възпитаниците на Бруно Лабадия завършиха 0:0 у дома със състава на Айнтрахт Франкфурт. Така "червените шорти" вече имат 7 точки в актива си, които към настоящия момент им отреждат 10-то място в колоната. За гостуването в далечна Бавария няма отсъстващи играчи.

Прогноза: Инголщат - Хамбургер ШФ 1:1


Дармщат - Вердер Бремен
Стадион: "Мерк-Щадион ам Бьоленфалтор", Дармщат
Дата: 22.09.2015 г.
Час: 21:00
Съдия: Гуидо Винкман


Дармщат не успя да окаже съпротива на шампиона Байерн Мюнхен. Баварският гранд победи с лекота с 3:0, въпреки че игра и с по-голяма част от резервите си. По този начин "лилиите" инкасираха първо поражение за сезона, което ги остави на 12-то място в класирането с актив от 6 точки. За настоящия двубой треньорът на домакините Дирк Шустер няма да може да разчита на Щарк.

Вердер пък допусна много драматична загуба в предишния кръг. Бременци отстъпиха с 1:0 при домакинството си на новака Инголщат, като единственото попадение в срещата падна от дузпа в добавеното време на двубоя. Така играчите на Виктор Скрипник допуснаха втора загуба за сезона, която ги остави на заеманата 9-та позиция с актив от 7 точки. За гостуването на другия от новаците контузени за "бременските музиканти" са Волф, Гарсия, Баргфред, Юнузович и Йълдъръм.

Прогноза: Дармщат - Вердер Бремен 1:1

 

НИКОЛАЙ АНАСТАСОВ

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
186