Анонс на 4-ти кръг на Бундеслигата-срещите в неделя


Н. Гавазов

Анонс на 4-ти кръг на Бундеслигата-срещите в неделя

Щутгарт - Шалке 04
Стадион: "Мерцедес - Бенц Арена", Щутгарт
Дата: 20.09.2015г.
Час: 16:30
Съдия: Мануел Графе

Двата отбора почти синхронно проведоха последния кръг. Приликата обаче свършва с резултата 2:1. Шалке 04 благодарение на попаденията на Матип и Хунтелаар надви Майнц 05, а Щутгарт претърпя поражение при гостуването си на Херта. Положителното при "швабите" е това, че вкарват във всеки мач, лошото обаче е повече - хората на Алксандр Цорнигер нямат точка и вече се заговори за уволнението на специалиста.

Що се отнася до Шалке 04, "миньорите" имат две победи, равенство и загуба до тук. Единствено по-изненадващо е изпуснатата победа над Дармщадт и неадекватната игра срещу Волфсбург. Другото интересно е, че Шалке вкарва по три гола през мач. Отборът го направи срещу АПОЕЛ в средата на седмицата, дали това не е сигнал към домакините, че те могат да запишат първи точки в шампионата?

Домакините са без Лангерак и Крузе, а добрата новина е, че Тимо Баумгартл се завърна. Гостите не могат да разчитат на Учида, Настасич и Гифер.

Очакванията са за равностоен мач. Гледайки класирането, веднага става ясно кой е фаворит в сблъсъка, но съветът ни е да бъдем внимателни към това противопоставяне и да не се учудваме, ако мачът завърши без победител.

Прогноза: Щутгарт - Шалке 04 1:1

 

 


Борусия Дортмунд - Байер Леверкузен
Стадион: "Сигнал Идуна Парк", Дортмунд
Дата: 20.09.2015г.
Час: 18:30
Съдия: Дениз Айтекин

В средата на седмицата Борусия победи Краснодар, като в този мач се видя разликата в класите на Бундеслигата и Висшата лига на Русия. Иначе в Германия Борусия продължава победния си път, записвайки 4 победи от 4 мача и голова разлика 15-3. всичко това накара букмейкърите да посочат колектив на Томас Тухел за главен фаворит за второто място.

Байер също игра в средата на седмицата, но срещу БАТЕ. В интерес на истината резултатът 4:1 не е толкова заслужен, защото се получи след някои спорни съдийски решения, които ощетиха гостите. В Бундеслигата "аспирините" се провалиха в последните си два мача, в които претърпяха поражения без да вкарат гол. Особено шокиращо е поражението срещу Дармщадт, което на всичкото отгоре се случи на "БайАрена".

Шахин и Дурм са отсъстващи от домакините. Добрата новина е завръщането на Ройс и Пишчек. Не е изключено да видим Шахин като титуляр. Роджер Шмидт не може да разчита на Йедваж, Арангуис и Топрак.

Много трудно ще бъде за гостите да измъкнат нещо тук. Борусия набира ход, лазаретът се изпразва, а феновете не спират да подкрепят отбора. Освен това последните резултати на Байер говорят, че отборът изпитва проблеми в отбрана. Очакванията са за победа на Борусия, като спокойно може да се заложи на това, че Мхитарян ще вкара гол.

Прогноза: Борусия Дортмунд - Байер 2:1

 

Аугсбург - Хановер 96
Стадион: "ВВК Арена", Аугсбуг
Дата: 20.09.2015г.
Час: 18:30
Съдия: Кристиан Днгерт

Дербито на аутсайдерите, като успокояващото е, че нито един от днешните съперници няма да посрещне следващия кръг на последното място. Иначе двата отбора имат само по точка. Аугсбург я спечели във втория кръг, а Хановер 96 на старта на сезона, при гостуването си на Дармщадт.

И шваби и саксонци обаче дадоха положителни знаци към своите почитатели с играта си в миналия кръг. Аугсбург незаслужено загуби в Мюнхен, с гол от дузпа, която само съдията вия. Хановер пък създаде маса проблеми на Борусия Дортмунд, като всичко в мача се реши едва пет минути пред края.

Домакините продължават да бедстват по отношение на контузените. В лазарета са Паркер, Моравек, Опаре, Шустер, Бобадила и Каюби. Гостите нямат кадрови проблеми.

Фаворит в мача е Аугсург, който показа добър футбол във всичките си загубени срещи до момента. Просто отборът не успява да реализира положенията си, а защитата се разсейва, което улеснява съперника. Все някога трябва да се сложи край на това и то вероятно ще се случи в днешния мач.

Прогноза: Аугсбург - Хановер 96

 

 

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
161