Анонс на 4-ти кръг на Бундеслигата


FUTBOL-TV

Анонс на 4-ти кръг на Бундеслигата

Борусия Мьонхенгладбах - Хамбургер ШФ
Стадион: "Борусия Парк", Мьонхенгладбах
Дата: 11.09.2015 г.
Час: 21:30
Съдия: Тобиас Велц


Продължава слабото представяне на Борусия Мьонхенгладбах след първите три кръга. През изминалия сезон "зебрите" завършиха на 3-то място в крайното класиране и си гарантираха промоция за груповата фаза на Шампионската лига, а до момента играчите на Лусиен Фавре заемат последното 18-то място в класирането без спечелена точка с инкасирани три загуби. В предишния кръг Борусия отстъпи с 2:1 при визитата си на Вердер и сега "зебрите" ще се опитат да стигнат до първи успех за сезона. Контузения за настоящия двубой са Домингес, Херман и Джонсън, а Джака е наказан.

Хамбургер също допусна разочароваща загуба в двубой, който по всичко изглеждаше, че ще спечели. "Червените шорти" допуснаха пълен обрат при гостуването си на Кьолн за крайното 2:1, като по-малко от 15 минути преди края на срещата северняците водеха с 1:0, но в крайна сметка си тръгнаха с празна кошница от мача. Поражението смъкна играчите на Бруно Лабадия на 13-то място в класирането с актив от 3 точки. За настоящото гостуване на ХШФ отсъстващи са Адлер, Хирцел, Маркос и Рудневс, а Спахич е наказан.

Прогноза: Борусия Мьонхенгладбах - Хамбургер ШФ 2:0


Байер Леверкузен - Дармщат
Стадион: "БайАрена", Леверкузен
Дата: 12.09.2015 г.
Час: 16:30
Съдия:


Байер Леверкузен допусна първа загуба за сезона. В последния си мач "аспирините" отстъпиха с 3:0 при гостуването си на шампиона Байерн Мюнхен. Така играчите на Роджер Шмит се смъкнаха в класирането и вече заемат 6-то място с актив от 6 точки. За настоящия двубой контузени в състава на Байер са Йедвай, Топрак и Арангис, като се очаква дебют да направи привлеченият от Манчестър Юнайтед Хавиер Ернандес - Чичарито.

Новакът Дармщат продължава с равенствата. В предишния кръг играчите на Дирк Шустер направиха 0:0 у дома срещу Хофенхайм и така продължават да нямат нито загуба, но нито и победа в Бундеслигата. В момента "лилиите" заемат 12-то място в класирането с 3 точки на сметката си. За тежкото гостуване в Леверкузен с травма е единствено Щарк.

Прогноза: Байер Леверкузен - Дармщат 3:1


Хановер 96 - Борусия Дортмунд
Стадион: "HDI Арена", Хановер
Дата: 12.09.2015 г.
Час: 16:30
Съдия:


Тимът на Хановер 96 ще гони първа победа за сезона срещу лидера във временното класиране. В момента клубът от провинция Долна Саксония заема 16-то място в класирането с актив от 1 точка. В предишния кръг играчите на Михаел Фронтцек инкасираха втора поредна загуба, след като отстъпиха с 3:0 при гостуването си на Майнц 05. За настоящия двубой контузени в състава на Хановер са Шмидебах и Ернст.

Борусия Дортмунд продължава да ниже победи. В предишния кръг "жълто-черните" не срещнаха особени затруднения и победиха у дома с 3:1 тима на Херта. Вестфалци продължават да са лидер в класирането със 100%-ов актив от точки след първите три кръга. С 9 пункта е и шампионът Байерн Мюнхен, но головата разлика на Борусия е малко по-добра от тази на баварците. За гостуването на Хановер наставникът на "жълто-черните" Томас Тухел няма да може да разчита на контузените Дурм, Пишчек и Шахин.

Прогноза: Хановер 96 - Борусия Дортмунд 1:3


Херта Берлин - Щутгарт
Стадион: "Олимпиящадион", Берлин
Дата: 12.09.2015 г.
Час: 16:30
Съдия:


Херта допусна първа загуба за сезона, след като в предишния кръг "старата дама" се оказа безпомощна срещу неудържимите от Борусия Дортмунд. Столичани загубиха с 3:1, а поражението ги смъкна на 10-то място в подреждането с актив от 4 точки. За настоящия двубой треньорът на берлинчани Пал Дардай няма да може да разчита на Пекарик, Бен-Хатира, Рони, Алагуи и Шийбер.

Щутгарт е другият отбор, който наред с този на Борусия Мьонхенгладбах, има само загуби от началото на сезона. В предишния кръг "швабите" се изложиха тотално, отстъпвайки у дома с 4:1 срещу състава на Айнтрахт Франкфурт. Поражението естествено остави Щутгарт в зоната на изпадащите, където тимът заема предпоследното 17-то място в класирането, а моментната форма и представянето на отбора поставиха оставането на треньор Александер Цорингер под въпрос. За гостуването в столицата аут от състава на Щутгарт са водещите вратари Титон и Лангерак, както и Вайнтцек.

Прогноза: Херта Берлин - Щутгарт 1:1


Инголщат - Волфсбург
Стадион: "Ауди Шпортпарк", Инголщат
Дата: 12.09.2015 г.
Час: 16:30
Съдия:


Новакът Инголщат записа втора поредна победа като гост и то в първите си две гостувания в Бундеслигата. След като се справиха с Майнц с 1:0, в предишния кръг баварците победиха и Аугсбург със същия резултат. При единственото си до момента домакинство обаче играчите на Ралф Хазенхютъл бяха разбити от лидера Борусия Дортмунд с 4:0, а сега в баварското градче идва вицешампионът и носител на купата на Германия. В момента Инголщат заема 7-мо място в класирането с актив от 6 точки. За настоящия двубой контузен е Данило.

Волфсбург записа втора победа за кампанията. В последния си мач "вълците" разбиха с 3:0 състава на Шалке 04, а победата изкачи предвождания от Дитер Хекинг тим на 3-то място в класирането с актив от 7 точки. Веднага след този двубой от щаба на Волфсбург осъществиха два ударни трансфера, привличайки звездата на Шалке Юлиан Дракслер, който цяло лято бе една от основните цели на италианския гранд Ювентус, както и бранителят на Байерн Мюнхен Данте. С отбора обаче се раздели голямата звезда Кевин де Бройне, който парафира с Манчестър Сити за умопомрачителните 50 млн. лири. За гостуването на Инголщат контузен е единствено Фелипе.

Прогноза: Инголщат - Волфсбург 1:4


Айнтрахт Франкфурт - Кьолн
Стадион: "Комерцбанк Арена", Франкфурт на Майн
Дата: 12.09.2015 г.
Час: 19:30
Съдия:


Айнтрахт постигна първа победа за сезона в предишния кръг, която бе повече от убедителна. Възпитаниците на Армин Фе разбиха с 4:1 като гости и без това неубедителния състав на Щутгарт. Резултатният успех изкачи отбора от Франкфурт на 8-мо място в класирането с актив от 4 точки. Сега Айнтрахт ще се опита да зарадва своите привърженици като постигне първа победа за сезона у дома. За предстоящия двубой с травми в състава на домакините са Андерсон, Чандлър и Кител.

Кьолн постигна много важен обрат в предишния кръг, надигравайки у дома състава на Хамбургер ШФ с 2:1. "Козлите" изоставаха в резултата до 75-ата минута и по нищо не личеше, че ще успеят да стигнат до точка, камо ли до 3, но първо Хозинер, а 5 минути по-късно и Модест от дузпа донесоха втората победа за сезона за Кьолн. В момента играчите на Петер Щьогер заемат 4-то място в класирането с актив от 7 точки и без допуснато поражение на сметка си. За гостуването на Айнтрахт контузен е само Маврай.

Прогноза: Айнтрахт Франкфурт - Кьолн 2:2


НИКОЛАЙ АНАСТАСОВ

 

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
225