Робен: Започвам да се смея когато слушам критиците


Н. Гавазов

Робен: Започвам да се смея когато слушам критиците

Крилото на Байерн Мюнхен Ариен Робен разказа за своето отношение към критиките към отбора след края на сезон 2014/15. Както е известно, баварците предсрочно спечелиха титлата в Бундеслигата, но отпаднаха в полуфиналите на Шампионска лига и Купата на Германия.

"Когато слушам всичко това, често започвам да се смея. Това е единственото, което ми остава да направя. Не бива сериозно да се приемат всичките критики. Трябва да останем реалисти", заяви Робен.

"Това бе сезон след Световно първенство. Само погледнете какво писаха преди началото на сезона. Всички уверяваха, че кампанията ще е трудна за нас. И какво стана в крайна сметка? Станахме шампиони на Германия с разлика от десет точки. Огромно постижение. Няма причини да се срамуваме от представянето си през сезона. Всичко е забележително когато побеждавате, а когато не го правите, тогава е лошо", каза още холандецът.

"Що се отнася до нашия състав, то аз, Рибери, Тиаго и Шави Мартинес вече са в строя. Нямаме нужда от покупки заради самите покупки, но отлично подсилване ще бъдат играчи, които ще направят отбора още по-силен", заяви Робен.

 

  Сподели
150