Байерн ще загрее за Шахтьор с победа над Хановер


FUTBOL-TV

Байерн ще загрее за Шахтьор с победа над Хановер

Хановер 96 - Байерн Мюнхен
Стадион: "HDI Арена", Хановер
Дата: 07.03.2015 г.
Час: 16:30

В пореден двубой от програмата на съботните срещи на 24-я кръг в Бундеслигата шампионът Байерн Мюнхен излиза в на пръв поглед рутинен двубой срещу средняка Хановер.

Домакините записаха седми мач без победа в първенството, след като преди седмица отборът от Долна Саксония не успя да победи като домакин последния в класирането Щутгарт и двубоят завърши без победител за крайното 1:1. Точката смъкна възпитаниците на Тайфун Коркут на 11-то място в класирането, а "96" е с актив от 27 точки, което не е особено далеч и от зоната на изпадащите. За предстоящия двубой контузени са Милер, Хофман и ЩиндлБайерн уверено продължава да крачи към нова шампионска титла на страната. В предишния кръг баварците разбиха у дома и отбора на Кьолн, побеждавайки "козлите" с 4:1. Така за настоящата календарна година играчите на Пеп Гуардиола имат в актива си четири поредни победи, които заличиха загубата от Волфсбург и последвалото равенство срещу Шалке. Баварците са убедителен лидер във временното класиране и имат в актива си 58 точки, което към настоящия момент е с 8 повече от втория Волфсбург. През седмицата Байерн победи с лекота тима Айнтрахт Брауншвайг с 2:0 в турнира за Купата на Германия и така грандът си осигури участие в следващата фаза в надпреварата. За гостуването на Хановер с контузии продължават да са капитанът Филип Лам, Мартинес и Алакантара.

Байерн Мюнхен е в серия от шест поредни шампионатни победи над Хановер. За последно "96" успя да победи баварците през месец октомври 2011 г. с 2:1, а година по-рано долносаксонците отново се справиха с тима от Мюнхен, побеждавайки го този път с 3:1.

Прогноза: Хановер 96 - Байерн Мюнхен 0:3

 

НИКОЛАЙ АНАСТАСОВ

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
186