Дортмунд с равен, Шалке бие Волфсбург (видео)


И. Ангелов

Дортмунд с равен, Шалке бие Волфсбург (видео)

В срещи от поредния дванадесети кръг на германската Бундеслига, Борусия Дортмунд бе на гости в Падерборн за мача, завършил при 2:2, оставайки на 14-та позиция, докато същевременно Шалке 04 прие втория във временното класиране - Волфсбург, и стана причината Байерн да дръпне със 7 точки на върха, след като победи с 3:2.

Шалке започна изключително своята среща, като водеше с 3:0 до 25-ата минута, но последвалото отпускане без малко да лиши състава от победата, след като Волфсбург върна две попадения и края на срещата бе изнервен.

В 10-ата минута днес Чупо-Мотинг получи добра топка от Хьогер в наказателното поле и от ъгъл вкара за 1:0. Отново той удвои резултата в 22-ата минута, когато получи добра извеждаща топка от Боатенг, навлезе в наказателното поле, финтира бранител хладнокръвно и по земя направи резултата 2:0.

В 25-ата минута Фухс записа гол от доста далеч, когато центрира в мелето от играчи в наказателното поле на опонента, топката се размина с всички играчи и вратаря и влетя в мрежата за 3:0.

В 37-ата минута Олич върна гол, когато бе намерен с успоредно подаване на празна врата. Чак в 74-ата минута падна второ попадение за гостите, дело на Бенднер, но за повече нямаше време.

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
79