Байерн продължава да доминира в Бундеслигата (видео)


И. Ангелов

Байерн продължава да доминира в Бундеслигата (видео)

Байерн Мюнхен прие Хофенхайм в мач от поредния дванадесети кръг на германската Бундеслига, като успя да победи с 4:0 и да застане на 7 точки пред втория в класирането - Волфсбург, който загуби в днешния кръг от Шалке. Головете срещу Хофенхайм вкараха Гьотце, Левандовски, Робен и Роде.

Левандовски започна с добро положение в 9-ата минута. Резултатът обаче бе открит от Гьотце в 23-ата, когато от далечна дистанция той не остави никакви шансове на Бауман, забивайки топката право в ъгъла на вратата.

В 40-ата минута Робен намери Левандовски на втора греда след корнер и нападателят вкара с глава само минути след като нямаше късмет с последното си положение. 

Във втората част домакините отново бяха по-силните на терена, но Бауман успя да задържи вратата си суха с няколко изяви през това полувреме почти до края, защото в 82-ата минута Робен направи резултата класически, когато напредна от дясно, направи двойно с Левандовски и копна топката над излезлия вратар. 5 минути след това 4:0 оформи резервата Роде, който получи добра топка от Швайнщайгер над отбраната и с мощен шут завърши с гол.

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
119