Байерн обърна Борусия на Алианц Арена (видео)


И. Ангелов

Байерн обърна Борусия на Алианц Арена (видео)

В среща от десетия кръг на германската Бундеслига, Байерн Мюнхен, който се намира на първата позиция във временното класиране, прие шестнадесетия - Борусия Дортмунд, и гостите успяха да поведат на "Алианц Арена", преди във второто полувреме домакините да обърнат до 2:1 благодарение на прекрасно включилият се като резерва Рибери.

Началото бе добро за Байерн и Робен можеше да вкара в 6-ата минута. В 31-ата обаче Пиер-Емерик Обамеянг напредна по десния фланг и центрира прекрасно на втора греда. Там Ройс излезе пред човека си и вкара с глава за 1:0. В 38-ата минута Вайденфелер спаси вратата си с добра реакция срещу Мюлер.

Във второто полувреме Левандовски бе близо до гол рано след първия сигнал. В 72-ата минута той успя да изравни, когато резервата Рибери напредна през сърцето на отбраната и намери колегата си за добър завършек.

В 84-ата минута Рибери стана причина и за отсъдената дузпа, когато Суботич излгежда леко го задържа, но артистичното строполяване свърши работа. Зад бялата точка застана Робен и това бе пълен обрат - 2:1.

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
94