Анонс на някои срещи от 27-ми кръг на Бундеслигата


Н. Гавазов

Анонс на някои срещи от 27-ми кръг на Бундеслигата

Борусия Дортумнд - Шалке 04
Стадион: "Сигнал Идуна Парк", Дортмунд
Дата: 25.03.2014г.
Час: 21:00
Съдия: Флориан Майер

Борусия посреща своя конкурент Шалке 04 и ще се опита да увеличи дистанцията от "миньорите". През уикенда "жълто-черните" постигнаха класически успех при гостуването си на Хановер 96, с което опровергаха специалистите, че се намират в криза след последните си две поражения при домакинствата на Мьонхенгладбах и Зенит.

Като изключим загубите от Байерн Мюнхен и Реал Мадрид, Шалке 04 се намира в добра форма. Отборът е в серия от три поредни победи в Бундеслигата, а това помогна на "миньорите" да изпреварят изпадналият в криза Байер Леверкузен и да се приближат на точка от дортмундчани.

Отсъстващи: Гюндоган, Блашчиковски, Суботич, Бендер, Шмелцер; Хьогер, Аого, Клеменс, Кирхоф, Учида, Фух, Хьоведес, Фарфан, Сантана, Пападополулос.

Това е централният мач на кръга и той трябва да даде известен отговор около борбата за второто място. Не е изключено да станем свидетели на едно бойко равенство, а също така и на победа на Борусия, чиито играчи ще бъдат подкрепяни от собствената си публика.

Прогноза за: Борусия - Шалке 04 2:1

 


Херта - Байерн Мюнхен
Стадион: "Олимпиящадион", Берлин
Дата: 25.03.2014г.
Час: 21:00
Съдия: Марко Фритц

Изпадналият в криза Херта посреща Байерн Мюнхе, който при победа тази вечер официално ще стане шампион на Бундеслигата. Берлинчани играят лошо през втората част на сезона и записаха само два успеха в девет мача от Бундеслигата. В момента столичани се намират в серия от четири мача без победа и заемат девето място в класирането, на 13 точки от опасната зона и на 5 от местата, даващи право на участие в евротурнирите.

Байерн Мюнхен отдавна реши всички въпроси с титлата в Бундеслигата, но тази вечер баварците могат официално да бъдат обявени за шампиони на Германия. Разликата с втория Борусия Дортмунд е 23 точки и ако тя се запази след днешните мачове, за първи път в историята на немския футбол шампионът ще бъде известен през март.

Отсъстващи: Лустенберг, Баумйохан, Лангкамп; Бадщубер, Алкантара.

Очакванията са за мач, в който гостите ще доминират, независимо на какъв състав ще заложи Гуардиола. Изобщо, има ли отбор в Германия, който може да спре Байерн? Отговорът на този въпрос е ясен, а само ще допълним, че най-малко Херта може да го направи.

Прогноза за: Херта - Байерн Мюнхен 0:3

 


Аугсбург - Байер Леверкузен
Стадион: "SGL Арена", Аугсбург
Дата: 26.03.2014г.
Час: 21:00
Съдия: Торстен Кинхьофер

Аугсбург възобнови мечтите си за участие в евротурнирите след като през уикенда открадна точка при гостуването си на Волфсбург. От началото на втората част на сезона баварците имат само две загуби и в момента се намират само на 5 точки от четвъртото място, което се заема от днешния му съперник.

Положението в Байер Леверкузен излиза извън контрол и само най-запалените фенове на „аспирините" могат да твърдят, че отборът не се намира в криза. Хората на Хюпия имат едно равенство и осем загуби в последните си девет мача, а през уикенда претърпяха домакинско поражение от намиращия се във втората половина на таблицата за класиране отбор на Хофенхайм.

Отсъстващи: Моравел, Джи; Крусе, Хегелер, Рейнарц, Палоп.

В други времена, при други условия щяхме да твърдим, че Байер е фаворит в мача. При сегашното състояние на нещата и формата на „аспирините" обаче е много трудно да кажем, че леверкузенци ще победят - така, както са го правили по най-безапелационен начин преди.

Прогноза за: Аугсбург - Байер Леверкузен 2:1

 

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
235