Трио от Англия ще се бори за Левандовски


Н. Гавазов

Трио от Англия ще се бори за Левандовски

Манчестър Юнайтед, Арсенал и Челси проявяват интерес към нападателя на Борусия Дортмунд Роберт Левандовски, съобщава авторитетният сайт за футболни новини Goal.com. Както е известно, договорът на полския национал с "жълто-черните" изтича в края на този сезон. Футболистът вече даде да се разбере, че не смята да остава на "Сигнал-Идуна Парк", поради тази причина се очаква да стане апетитна хапка през следващото лято.

По-рано се бяха появили съобщения, че Роберт възнамерява да премине в Байерн Мюнхен, а също така, че полякът не желае да играе в Испания и поради тази причина е отклонил предложение на Реал Мадрид.

Предполага се, че около Левандовски ще се разгори сериозна борба, тъй като кандидатите за подписа му могат да го получат съвсем безплатно. По данни на Goal.com. Челси, Арсенал и Манчестър Юнайтед искат да започнат преговори с Борусия Дортмунд през януари.

Предполага се, че приоритетни ще са предложенията на Арсенал и Челси, които имат нужда от нападател и могат да предложат на Левандовски място в титулярния състав, докато Юнайтед вече разполага с нападатели от най-висока класа, което предполага, че Роберт няма да може да играе за отбора на Дейвид Мойс.

 

  Сподели
91