Волфсбург може да предложи повече от Арсенал за Густаво


Н. Гавазов

Волфсбург може да предложи повече от Арсенал за Густаво

По всичко изглежда, че за полузащитника на Байерн Мюнхен Луис Густаво се разгаря сериозна борба. Както е известно от по-рано, немският Волфбсург вече предложи 17 милиона евро за бразилския национал, но снощи от Острова долетя новината, че Арсенал е отправил официална оферта в размер на 17.2 милиона евро за полузащитника.

Британската преса е убедена, че тази седмица лондончани ще успеят да подпишат с Густаво, но в Германия поддържат друго мнение. Според източниците на информация, Волфсбург е готов да се пребори с Арсенал за подписа на бразилеца и да увеличи първоначалното си предложение.

Не е ясно по какъв начин ще се развие ситуацията, но по всичко изглежда, че последната дума ще има лично Густаво. Полузащитникът вече намекна, че няма нищо напротив да продължи кариерата си на "Емирейтс", но в същото време футболистът се надява на повече игрова практика, а такава може да получи само във Волфсбург, освен това играчът не е склонен да се разделя с първенство, което му е познато и където вече е изградил име.

 

  Сподели
93