30 000 ще наблюдават първата тренировка на Гуардиола


Н. Гавазов

30 000 ще наблюдават първата тренировка на Гуардиола

Ръководството на Байерн Мюнхен очаква около 30 000 човека да посетят първата тренировка на тима под ръководството на новия наставник Пеп Гуардиола. Поради тази причина босовете решиха заниманието да не се провежда на "Зебенер Щрасе", както бе планирано по-рано, а на "Алианц Арена" на 26-и юни, от 18.00 часа българско време. Входът за тренировките на отбора на 26 и 27 юни ще струва по 5 евро на човек (деца до 14 години ще влизат безплатно), като всичките приходи от билетите ще бъдат дарени за пострадалите от наводненията в Германия.

Два дни по-рано ще бъде официалното представяне на Гуардиола в Мюнхен. Пресконференцията ще е от 13.00 часа българско време на стадион "Алианц Арена".

В същото бе потвърдено, че съперник на Байерн на полуфиналите на турнира "Ауди Къп" ще бъде бразилския Сао Паоло. Новината бе оповестена в началото на месеца, днес бразилците потвърдиха участието си. Срещата ще се играе на 31 юли, от 21.15 часа българско време.

Два часа по-рано един срещу друг в първия полуфинал се изправят английския Манчестър Сити и италианския Милан. Мачът за трето място и финалът ще се играят на 1 август.

 

  Сподели
126