Клоп: Борусия няма намерение да се разделя с Левандовски


Н. Гавазов

Клоп: Борусия няма намерение да се разделя с Левандовски

Старши-треньорът на Борусия Дортмунд Юрген Клоп след първата полуфинална среща от Шампионска лига с Реал Мадрид отговори на въпрос на наши британски колеги относно ситуацията с нападателя на отбора Роберт Левандовски. Както е известно, малко преди въпросната среща една от испанските радиостанции съобщи, че полският национал е договорил личните си условия с Байерн Мюнхен. Новината веднага намери място на страницата на Goal.com, а след това бе разпространена от световния информационен обмен.

"Имаме усещането, че Левандовски си стяга багажа, но Дортмунд няма намерение да се разделя с него. Нека изчакаме и да видим какво ще се случи с него. Представянето му тази вечер? Роберт ще влезе в историята. У нас (Б.ред. Борусия) има клубен музей, а също и филми, но скоро там ще могат да бъдат видени четирите гола на Левандовски", заяви Клоп.

Както е известно, изпълнителният директор на Борусия Ханс-Йоаким Вацке изрази изненадата си от новината за евентуалното преминаване на Левандовски в Байерн Мюнхен, както и от това, че старши-треньорът на Байерн Мюнхен Юп Хайнкес има агент в Испания. В същото време нарастват предположенията сред някои немски колеги, че снощното съобщение на испанската радиостанция е било умишлена провокация, която е целяла да бъде разколебан отбора на Юрген Клоп.

 

  Сподели
133