Анонс на 26-ти кръг на Бундеслигата - срещите в неделя


Н. Гавазов

Анонс на 26-ти кръг на Бундеслигата - срещите в неделя

Айнтрахт - Щутгарт
Стадион: "Комерцбанк Арена", Франкфурт
Дата: 17.03.2013г.
Час: 16:30
Съдия: Петер Зипел

Резултат от първата част на сезона 1:2 (Майер; Гентнер, Ибишевич)

Срещата ще бъде особена за Армин Фе. Не заради това, че в последните пет мача Айнтрахт е без победа и без вкаран гол, което позволи на Шалке 04 да се изравни по точки с франкфуртци, а защото с Щутгарт специалистът спечели титлата през 2007 година и достигна финал за Купата на Германия.

Шест години по-късно „швабите" не изглежда никак добре. Отборът е със само една победа в последните си девет мача, а в класирането заема 15-то място и е само на 5 точки от опасната зона.

Домакините са без контузени или наказани играчи, докато Бруно Лабадия няма да може да разчита на Бах, Аудел, Торун и Какау.

Очакванията са за оспорван мач, в който битката ще е по всички точки на терена. Дуелът е напълно равностоен, а победата в много отношения ще зависи от Майер, който е отбелязал 32% от попаденията на Айнтрахт и Ибишевич, за когото този показател е 42 %.

Прогноза за: Айнтрахт - Щутгарт 2:1

Коефициенти от bet365:
Айнтрахт - 2.00
Равен - 3.50
Щутгарт - 3.60

Коефициенти от Offsidebet:
Айнтрахт - 1.90
Равен - 3.50
Щутгарт - 3.60

 

 


Борусия М'гладбах - Хановер 96
Стадион: "Борусия Парк", Мьонхенгладбах
Дата: 17.03.2013г.
Час: 18:30
Съдия: Мануел Грефе

Резултат от първата част на сезона 3:2 (Домингес, Броуверс, Аранго; Шлаудраф, Диуф)

Още една свръх-интересна среща. На „Борусия - Парк" никой не играе толкова неуспешно, както Хановер 96 (16 поражения в 22 мача), но след завръщането на саксонците в елита през 2002 година, „жребците" са им любимият съперник (9 победи в 19 мача и 36 отбелязани гола).

В последните три срещи Борусия е без поражение, като това включва равенство с шампиона и победа като гост на кандидата за топ 4 Айнтрахт. Добрата серия помогна на отбора на Фавре да се задържи в средата на таблицата и да е само на три точки от зоната на евротурнирите и на четири от четвъртото място!

Хановер 96 след като помете Хамбургер преди три кръга, в последните си два мача взе само една точка. Известно е, че хората на Мирко Сломка са от т.нар. домакински отбор, т.е. стремят се да побеждават пред собствена публика, а навън каквото се случи, което обяснява деветте загуби като гост. Това обаче не пречи на Хановер 96 също да претендира за място в евротурнирите, тъй като разликата от Борусия М'гладбах е само точка.

Домакините са без контузени или наказани играчи, за сметка на това гостите пристигат без Фелипе, Андреасен, Стиндл, Черундоло, Егиман, Франка и Хустио - всички те са в лазарета.

И двата отбора отпаднаха от Лига Европа и сега ще могат спокойно да се съсредоточат върху представянето си в Бундеслигата. Специално за утрешния мач „жребците" са с по-големи шансове - заради домакинството си, заради малко по-добрата форма и най-вече заради кадровите проблеми в състава на гостите.

Прогноза за: Борусия М'гладбах - Хановер 96 3:2

Коефициенти от bet365:
Борусия М'гладбах - 2.00
Равен - 3.40
Хановер 96 - 3.75

Коефициенти от Offsidebet:
Борусия М'гладбах - 1.95
Равен - 3.50
Хановер 96 - 3.60

 

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
280