Анонс на 25-ти кръг на Бундеслигата - срещите в неделя


Н. Гавазов

Анонс на 25-ти кръг на Бундеслигата - срещите в неделя

Хановер 96 - Айнтрахт
Стадион: "АВД Арена", Хановер
Дата: 10.03.2013г.
Час: 16:30
Съдия: Бастиан Данкерт

Резултат от първата част на сезона 1: 3 (Абделауйе; Матмур, Юнг, Майер)

Неделната програма на Бундеслигата няма да ни остави да скучаем, защото предстои да станем свидетели на битка между претендента за Шампионска лига и един от многочислените кандидати за виза за Лига Европа. Статистиката на противоборството между утрешните съперници е равна - 16 победи за Хановер 96 срещу 13 за Айнтрахт и 14 равенства. В полза на саксонците е това, че през този сезон те играят много стабилно у дома си, а като гости каквото стане. Доказателство на тези твърдения е факта, че Хановер 96 спечели последните си пет домакинства. Аргументите на гостите са в това, че лазаретът се изпразни и единственият отсъстващ е Себастиан Роде, който изтърпява дисквалификация.

Другото предимство на Хановер 96 е в неговата форма - в последните пет мача отборът спечели седем точки, докато Айнтрахт взе само четири и записа три победи.

По принцип, ако трябва да потърсим кой е фаворита в този мач, везните се накланят в полза на домакините. Те обаче страдат от много кадрови проблеми - девет футболисти се намират в лазарета и това може да провали плановете на Мирко Сломка за спечелване на мача.

Прогноза за: Хановер 96 - Айнтрахт Франкфурт 2:1


Коефициенти от bet365:
Хановер 96 - 2.30
Равен - 3.50
Айнтрахт - 2.90

Коефициенти от Offsidebet:
Хановер 96 - 2.30
Равен - 3.50
Айнтрахт - 2.80

 

Щутгарт - Хамбургер
Стадион: "Мерцедес Бенц Арена", Щутгарт
Дата: 10.03.2013г.
Час: 18:30
Съдия: Кристиан Дингерт

Резултат от първата част на сезона 1:0 (Ибишевич )

Кръгът в Бунделигата ще бъде закрит от битката между други два претендента за място в евротурнирите. Впрочем, Щутгарт на практика отпадна от тазгодишното издание на Лига Европа след домакинска катастрофа срещу Лацио, но почти сигурно ще попадне в турнира чрез участието си във финала за Купата на Германия.

Относно Хамбургер, „динозаврите" са без победа в последните си два мача, но успехите над двете Борусии през миналия месец не може да бъдат пропуснати, така че Хамбургер когато реши играе, когато откаже да го направи - нищо не може да стресне играчите на Торстен Финк - дори поражения с 1:5 от Хановет 96 или неспособността да бъде победен у дома аутсайдера Гройтер Фюрт.

Аудел, Бах и Торун са контузени от Щутгарт, гостите са без Личевич, Лам и Мансиене, които лекуват травми.

Интересен мач, тъй като Хамбургер не е в много добра форма, но пък Щутгарт игра мач в четвъртък и „швабите" е възможно да бъдат изморени от мача си с Лацио. Това ни кара да се замислим относно твърдението, че домакините са фаворит в този сблъсък.

Прогноза за: Щутгарт - Хамбургер 2:2

 

Коефициенти от bet365:
Щутгарт - 2.25
Равен - 3.40
Хамбургер - 3.10

Коефициенти от Offsidebet:
Щутгарт - 2.20
Равен - 3.40
Хамбургер - 3.00

 

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
128