Анонс на 24-ти кръг на Бундеслигата - срещите в неделя


Н. Гавазов

Анонс на 24-ти кръг на Бундеслигата - срещите в неделя

Хофенхайм - Байерн Мюнхен
Стадион: "Райн-Некар Арена", Зинсхайм
Дата: 03.03.2013г.
Час: 16:30
Съдия: Торстен Кинхьофер

Резултат от първата част на сезона 0:2 (Рибери -2)

Какво положително даде на Хофенхайм смяната на Маркус Бабел с Марко Курц? Едва ли на този въпрос може да отговори и собственика на клуба хер Йоп, но за статистиката ще кажем, че при Бабел отборът печелеше средно по 0.8 точки, а при Курц средно по 0.7. Не случайно започваме с този въпрос, защото 11 кръга преди края на шампионата „селяните" са предпоследни, на 5 точки от все по-добре играещият Аугсбург.

Байерн Мюнхен се намира във върхова форма и в средата на седмицата спечелиха четвъртфиналния си мач от Купата на Германия срещу Борусия Дортмунд. Баварците също така са лидери в класирането на 17 точки пред шампиона и също така мюнхенци са с единия крак в четвъртфиналите на Шампионска лига след победа с 3:1 над Арсенал на „Емирейтс". Само за статистиката ще кажем, че Байерн вече спечели като гост 31 от 34 точки, т.е. 94 %! Единадесетата поредна победна ще стане рекордна за Бундеслигата.

Салихович, Руди, Вукчевич, Крис и Делпиере са контузени от домакините. Бек и Полански изтърпяват наказания. От Байерн няма да играе Рафиня, който се намира в лазарета. Бадщубер също не е включен в заявката.

Излишно е да задаваме въпроса относно победителя в мача, защото това е среща с предопределен резултат, както впрочем при повечето двубои на Байерн. Очакванията са гостите да доминират от самото начало и още през първото полувреме да решат изхода в сблъсъка.

Прогноза за: Хофенхайм - Байерн Мюнхен 0:3

Коефициенти от bet365:
Хофенхайм - 12.00
Равен - 5.50
Байерн Мюнхен - 1.25

Коефициенти от Offsidebet:
Хофенхайм - 12.00
Равен - 5.50
Байерн Мюнхен - 1.22

 


Фортуна Дюселдорф - Майнц 05
Стадион: "Есприт Арена", Дюселдорф
Дата: 03.03.2013г.
Час: 18:30
Съдия: Феликс Брих

Резултат от първата част на сезона 0:1 (Новески)

Фортуна Дюселдорф спечели два от последните си четири мача и стана участник в много оспорвани двубои, въпреки пораженията в М'гладбах, Фрайбург и Гилзенкирхен. Отборът е 13-ти, на 9 точки от опасната зона и ако продължава в този дух, Дюселдорф няма как да се замеси в битката за оцеляване.

Майнц 05 в края на януари се намираше в топ 6, което беше много неочаквано, но през февруари отборът няма нито една победа, а в последните си три мача записа три равенства. Така хората на Хайдел се свлякоха на 9-то място, на 5 точки от зоната на евротурнирите.

Воронин и Рейнсингер са контузени от Фортуна, докато лазаретът на гостите е малко по-пълен - там са Кирховф, Рукавитця, Сото и Диас. Бунгерт излекува контузията си, но продължава да се възстановява във фитнес-центъра.

Очакванията са за много оспорван двубой, с неясен изход. Гостите са с по-голямо качество, но с повече кадрови проблеми, а домакините ще имат подкрепата на трибуните. Напълно е вероятно да не видим победител в мача.

Прогноза за: Фортуна Дюселдорф - Майнц 05 1:1

Коефициенти от bet365:
Фортуна Дюселдорф - 3.00
Равен - 3.20
Майнц 05 - 2.40

Коефициенти от Offsidebet:
Фортуна Дюселдорф - 2.95
Равен - 3.20
Майнц 05 - 2.35

 

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
137