Байерн писа отличен на Вердер (видео)


И. Ангелов

Байерн писа отличен на Вердер (видео)

Байерн Мюнхен безапелационно надви тима на Вердер Бремен днес в пореден кръг от германската Бундеслига. Домакините успяха да вкарат 4 гола преди да допуснат един за крайното 6:1, а всички голмайстори днес бяха различни. Видяхме и автогол на Селасие, както и червен картон за гостите.

В 25-ата минута Ариен Робен откри резултата след асистенция на Филип Лам. След като бранителя получи доста пространство да обработи топката, той центрира на волето на Робен и попадението бе факт. 

В 29-ата минута Шави Мартинес вкара с глава след центриране от пряк-свободен удар на Ариен Робен. Точно преди края на първата част Гомес излезе в прекрасна ситуация за гол и бе фаулиран от Себастиан Прьодл, който изобщо нямаше идея да играе с топката и резонно бе изгонен.

В началото на втората част ситуацията за гостите стана още по-лоша, след като Теодор Селасие си вкара срамен автогол. 2 минути по-късно Марио Гомес вкара от непосредствена близост след пас на Рибери. В 58-ата минута Кевин Де Брюн намери мрежата за гостите от близо и направи загубата на своите малко по-поносима, ако това бе възможно, но до края лидерът в класирането не даде повече шансове на своя опонент, като напротив, вкара нов гол в самия край. Франк Рибери вкара от воле след нова прекрасна игра на Филип Лам, но това не бе всичко. 

Още един гол падна в добавеното от съдията време бе вкаран от Марио Гомес. Робен копна топката за нападателя, който овладя и не даде шанс на Миелиц на вратата. Категорична победа на Байерн днес.

1. Байерн Мюнхен




60т.
2. Борусия Дортмунд




42т.
3. Леверкузен




41т.
4. Айнтрахт




38т.
5. Фрайбург




35т.

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
206