Греди и грешки на съдия не попречиха на Байерн (видео)


В. Мухарски

Греди и грешки на съдия не попречиха на Байерн (видео)

Байерн Мюнхен се наложи над Аугсбург като гост с 2:0 в осминафинална среща от турнира за купата на Германия. По този начин баварците продължават напред в надпреварата. Домакините започнаха доста активно и дори нацелиха гредата в началните минути чрез Коо. След негов удар топката се отби от крака на Данте и изненада неприятно Нойер, който все пак успя леко да отклони кълбото, което се удари в гредата.

Germany Soccer Cup

Germany Soccer Cup

В 26-ата минута Гомес реализира за 0:1, след асистенция на Рибери. В 44-ата минута реферът не зачете редовен гол на Байерн. Тимошчук отправи доста силен удар от 30 метра, при който топката се отби от напречната греда и влезе с целия си обем във вратата. При добавката Гомес стреля, но стражът на домакините спаси. След това Швайнщайгер нацели напречната греда.

Germany Soccer Cup

Germany Soccer Cup

След почивката съдията направи нови грешки. Първо той изгони Франк Рибери в 47-ата минута и показа само жълт картон на провокатора Коо. По-късно реферът не свири очевидна дузпа за домакините, след игра с ръка на Данте в наказателното поле. Пет минути преди края на редовното време Джердан Шакири все пак реализира втори гол за своя тим след асистенция на Томас Мюлер, оформяйки крайния резултат.

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
108