Анонс на 11 кръг на Бундеслигата - срещите в петък и събота


Н. Гавазов

Анонс на 11 кръг на Бундеслигата - срещите в петък и събота

Майнц 05 - Нюрнберг
Стадион: "Кофасе Арена", Майнц
Дата: 09.11.2012г.
Час: 21:30
Съдия: Торстен Кинхьофер

През миналия уикенд Майнц 05 загуби първия си мач след четири поредни срещи без поражение. Въпреки това, тимът от „Кофаке Арена" остава в средата на таблицата за класиране с актив от 14 точки - шест повече от зоната на изпадащите и при успех тази вечер Майнц 05 може да влезе в топ 5 на Бундеслигата.

След шест мача без победа, включително и пет загуби, Нюрнберг победи Волфсбург миналия уикенд. Този успех измъкна тима от опасната зона и сега баварците са на 14-то място в класирането.

И двата отбора страдат от идентични кадрови проблеми. Домакините са без контузените Чоупо-Мотинг, Класнич, Бунгерт и Калигиури. Мюлер се възстанови, но не е включен в групата за мача. Гостите са без намиращите се в лазарета Антонио, Хлосек, Мендлер, Шьофер и Стефан. Мак излекува травмата си, но остава извън групата за двубоя.

Ориентировъчни състави:

Това ще бъде много оспорван мач, в който няма да станем свидетели на много голове. Причината за това предположение е, че гостите играят по-затворен футбол за разлика от своите домакини, които обаче трудно реализират своите шансове.

Прогноза за: Майнц 05 - Нюнберг 1:0

Коефициенти от bet365:
Майнц 05 - 1.80
Равен - 3.50
Нюрнберг - 4.50

Коефициенти от Offsidebet:
Майнц 05 - 1.80
Равен - 3.40
Нюрнберг - 4.50

 

Байерн Мюнхен - Айнтрахт
Стадион: "Алианц Арена", Мюнхен
Дата: 10.11.2012г.
Час: 16:30
Съдия: Марко Фритц

Байерн Мюнхен разфасова на парчета Лил в рамките на Шампионската лига и сега очаква следващата си жертва. „Орлите", които започнаха по блестящ начин шампионата започнаха да боксуват и взеха само една точка в последните си два мача. Емре Кан и Холгер Бадщубер са контузени от домакините, а Марио Гомес се излекува, но няма да играе утре. Гостите са без Замбрано и Амедик.

Ако говорим за представянето на Айнтрахт в Мюнхен, то във Франкфурт с любов си спомнят за сезон 2007/08, когато „орлите" завършиха 0:0 тук. Едва ли това ще се повтори сега, просто баварците се намират в топ форма.

Ориентировъчни състави:

Прогноза за: Байерн Мюнхен - Айнтрахт 2:0

Коефициенти от bet365:
Байерн Мюнхен - 1.16
Равен - 7.00
Айнтрахт - 16.00

Коефициенти от Offsidebet:
Байерн Мюнхен - 1.16
Равен - 7.00
Айнтрахт - 15.00

 


Шалке 04 - Вердер Бремен
Стадион: "Фелтинс Арена", Гелзенкирхен
Дата: 10.11.2012г.
Час: 16:30
Съдия: Флориан Майер

Шалке 04 във вторник успя да върне два гола срещу бездушния Арсенал и сега очаква на „Фелтинс - Арена" още по-бездушния Вердер. Битките в ШЛ оставиха „кобалтовите" за няколко седмици без Учида и Хьогер. Във връзка с това се очаква появата в състава на Пападополус и завръщането на десния фланг на Хьоведес.

Съдейки по текущите резултати на „музикантите", победата в Гилзенкирхен не фигурира в плановете на гостите. Първо, в миналия кръг Вердер победи Майнц 05, а бременци никога не са печелили два мача подред. Второ, хората на Томас Шааф се чувства неуютно на чуждо място и взеха само една точка от гостуванията си на Аугсбург и Фюрт например. Трето, Шалке 04 има само една домакинка загуба досега и то от Байерн Мюнхен.

Ориентировъчни състави:

Прогноза за: Шалке 04 - Вердер 2:1

Коефициенти от bet365:
Шалке 04 - 1.44
Равен - 4.33
Вердер Бремен - 7.00

Коефициенти от Offsidebet:
Шалке 04 - 1.47
Равен - 4.20
Вердер Бремен - 6.50

 

 

Фрайбург - Хамбургер
Стадион: "Маге Солар", Фрайбург
Дата: 10.11.2012г.
Час: 16:30
Съдия: Гюнтер Перл

Двата съперника се намират в непосредствена близост до зоната на евротурнирите, а разликата между тях е само една точка. Домакините радват своите фенове с нелоша игра, същото може да кажем и за „динозаврите". Кристиан Щрайх няма да може да разчита на Флум, Хьон и Гинтер, които са контузени. Лазаретът на Торстен Финк е повече населен и там се намират Личевич, Йрачек, Ньоргаард, Райкович и Мансиен.

Ориентировъчен състав:

През сезон 2010/11 домакините празнуваха тук, побеждавайки съперника си с 1:0, а година по-късно по-силни се оказаха гостите - 2:1. Очакванията сега за равен резултат, защото "динозаврите" са с по-качествен състав, който обаче е разхлабен от многото отсъстващи, което води до изравняване на силите.

Прогноза за: Фрайбург - Хамбургер 1:1


Коефициенти от bet365:
Фрайбург - 2.00
Равен - 3.50
Хамбургер - 3.60

Коефициенти от Offsidebet:
Фрайбург - 2.05
Равен - 3.35
Хамбургер - 3.50

 

Аугсбург - Борусия Дортмунд
Стадион: "SGL Арена", Аугсбург
Дата: 10.11.2012г.
Час: 16:30
Съдия: Мануел Грефе

„Швабите" окупираха последното място, след лошия си старт и двете загуби в последните два кръга, но Аугсбург е отбор, който може да скъса нервите дори на шампиона. Вердер например загуби тук, а Волфсбург едва се спаси от загуба. Ясно е, че кошмарът за Реал Мадрид е съвсем различна история, но ако погледнем към статистиката, ще видим, че миналата година двата тима завършиха без да си отбележат голове. Освен това, на страната на Аугсбург е Шампионската лига - след сблъсъка с Реал е много трудно да се настроиш например за мач срещу аутсайдра.

Домакините са без Сио, Филп, Рейнхард и Верхаег, които ще гледат мача в лазарета. Тази вечер официалният сайт на УЕФА обяви, че Блажиковски е излекувал травмата си. Тази информация не е потвърдена от шампиона на Германия, но защо пък да не се доверим на УЕФА? Така или иначе полякът няма да играе.

Ориентировъчни състави:

Много е лесно да кажем, че гостите ще победят и по прнцип няма да сгрешим. Поради гореизложените причини обаче, по-вероятно е този мач да завърши наравно, отколкото Борусия да вземе трите точки. Ако все пак хората на Клоп успеят да надделеят, това ще стане много трудно.

Прогноза за: Аугсбург - Борусия Дортмунд 1:2


Коефициенти от bet365:
Аугсбург - 6.00
Равен - 4.10
Борусия Дортмунд - 1.53

Коефициенти от Offsidebet:
Аугсбург - 6.00
Равен - 4.00
Борусия Дортмунд - 1.53

 

 

Фортуна Дюселдорф - Хофенхайм
Стадион: "Есприт", Дюселдорф
Дата: 10.11.2012г.
Час: 16:30
Съдия: Роберт Хартман

Фортуна все по-близо се приближава към зоната на изпадащите. Новаците загубиха четири поредни срещи и ще направят всичко възможно да победят утре, в противен случай ще слязат под чертата. Хофенхайм от своя страна играе много лошо навън. Единственото светло петно си остава 3:0 в Щутгарт. Миналият уикенд „селяните" постигнаха волеви успех над Шалке 04 и благодарение на това се изкачиха на 13-то място в класирането. Амбициите на Бабел и на ръководството обаче са били винаги по-големи, така че очакванията са Хофи да започне да създава у дома си големи проблеми на лидерите, а навън и на тимовете от своята черга.

Фортуна е без Соареш, Шахин и Малезас, докато за гостите няма да играят Вестергаард, Делпиере, Тескер и Вукчевич.

Ориентировъчни състави:

Много е голяма вероятността двата тима да не се победят. Предимството на Фортуна е във фактора домакинство, но моралът на тима е много нисък. От друга страна лошото представяне на Хофенхайм навън намира своя противовес в ентусиазма от победата над Шалке миналия уикенд. Това е един от най-любопитните двубои утре, включително и за търсачите на силни усещания.

Прогноза за: Фортуна - Хофенхайм 2:2


Коефициенти от bet365:
Фортуна Дюселдорф - 2.62
Равен - 3.30
Хофенхайм - 2.60

Коефициенти от Offsidebet:
Фортуна Дюселдорф - 2.60
Равен - 3.20
Хофенхайм - 2.65

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
153