Анонс на 10 кръг на Бундеслигата - срещите в неделя


Н. Гавазов

Анонс на 10 кръг на Бундеслигата - срещите в неделя

Байер Леверкузен - Фортуна Дюселдорф
Стадион: "Бай Арена", Леверкузен
Дата: 04.11.2012г.
Час: 16:30
Съдия: Феликс Брих

Байер Леверкузен е непобеден в последните си шест мача в Бундеслигата, включително „аспирините" записаха успех против Байерн Мюнхен на „Алианц Арена", с което хвърлиха бомбата на изминалия кръг. Фортуна Дюселдорф е на обратния полюс - новаците са четвърти двубой без успех и на всичкото отгоре претърпяха три поредни поражения, с голова разлика в тях 1:10.

Домакините са без Аугусто, Кадлец, Беларби и Лено, които се намират в лазарета. Гостите пристигат без контузените Соарес и Малезас и наказаните Финк и Фомичов.

Ориентировъчни състави:

Фортуна по необясними причини влоши представянето си, но в средата на седмицата успя да победи Борусия М'гладбах за Купата на Германия. В мач от същия турнир срещу Арминия, в Байер си личеше умората от гостуването на Байерн и именно това може да направи интригата в този двубой и разликата в класите да отиде на заден план. Все пак фаворит си остават домакините.

Прогноза за: Байер - Фортуна 2:0


Коефициенти от bet365:
Байер Леверкузен - 1.44
Равен - 4.33
Фортуна Дюселдорф - 7.00

Коефициенти от Offsidebet:
Байер Леверкузен - 1.42
Равен - 4.33
Фортуна Дюселдорф - 7.25

 

 

Вердер Бремен - Майнц 05
Стадион: "Везерщадион", Бремен
Дата: 04.11.2012г.
Час: 18:30
Съдия: Мануел Грьофе

Вердер Бремен е много непостоянен в представянето си и както определи Kicker, през този сезон „музикантите" само танцуват в средата на таблицата - от седмо до дванадесето място и обратно. В последните си два мача обаче бременци спечелиха 4 точки и ако отбраната започне да показва повече стабилност, Вердер спокойно би могъл да претендира за топ 6.

Майнц 05 се намира на уютното шесто място, но това не бива да изненадва никого, защото хората на Томас Тухел спечелиха три от последните си четири мача и си тръгнаха непобедени при гостуването на Байер Леверкузен.

Фриц от домакините няма да играе заради травма. Списъкът на отсъстващите от гостите е по-дълъг - Чупо-Мотинг, Класнич, Бунгерт и Полански останаха в лазарета.

Ориентировъчни състави:

Очакванията са за отворен и динамичен мач. Домакините на книга разполагат с по-качествени футболисти, но гостите пък се намират в топ форма.

Прогноза за: Вердер - Майнц 05 1:1


Коефициенти от bet365:
Вердер Бремен - 2.00
Равен - 3.50
Майнц 05 - 3.60

Коефициенти от Offsidebet:
Вердер Бремен - 2.05
Равен - 3.40
Майнц 05 - 3.40

 

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
172