Анонс на 10 кръг на Бундеслигата - срещите в петък и събота


Н. Гавазов

Анонс на 10 кръг на Бундеслигата - срещите в петък и събота

Айнтрахт - Гройтер Фюрт
Стадион: "Комерцбанк Арена", Франкфурт
Дата: 02.11.2012г.
Час: 21:30
Съдия: Маркус Шмид

Айнтрахт загуби два от последните си три мача, но все още се намира на трето място в таблицата за класиране на четири точки пред шампиона Борусия Дортмунд. Последният двубой в Щутгарт можеше да не завърши с поражение, но в последните минути франфурктци загубиха концентрация и Ибишевич отбеляза победния гол за своите.

Гройтер Фюрт е на последно място в таблицата за класиране и без победа от август насам. Това едва ли е изненадваща новина, въпреки че в последните си две срещи новаците впечатлиха. Най-напред завършиха 3:3 при гостуването си на Хофенхайм, а след това 1:1 срещу кандидатът за европейско място Вердер Бремен.

Айнтрахт няма да може да разчита на контузения Самбрано и вероятно Вадим Демидов ще го замени в центъра на защитата. Амедик и Швеглер са под въпрос за двубоя, като двамата ще се подложат на последни тестове утре сутринта. Ако Пирмин не се възстанови, тогава Мартин Ланиг ще започне в центъра на полузащитата. Матмур е включен в заявката за мача, но не е ясно дали Фе ще го използва на крилото или ще се довери на Айгнер. По-вероятно е да се случи второто. Схема на игра 4-2-3-1 с Океан начело на атаката.

Гостите пристигат без контузените Турала, Петсос, Ндое и Фал. Петкович се представи добре в последната среща и може да започне в центъра на халфовата линия, като по-дефанзивен вариант за гостите. Това ще означава, че Приб ще отиде на лявото крило, заменяйки Золтан Щибер. За десния фланг се конкурират Клаус, Сараре и Микелсен. Първа опция за наставника на Фюрт е Сараре, но това ще бъде лично решение на треньора. Схема на игра 4-4-2.

Ориентировъчни състави:

Очакванията са за оспорван и равностоен мач, в който домакините повече ще владеят топката. Начинът на игра на Айнтрахт е такъв, че футболистите създават много положения за изстрел от далечна дистанция и не е изключено някой от атакуващите полузащитници да вкара гол. Гостите изпитват проблеми при владеенето на топката и може би техния противник ще ги пресира. Фюрт има проблеми и с въздушните двубои и с последната третина на атаката си, а всичко това прави Айнтрахт фаворит за спечелване на мача.

Прогноза за: Айнтрахт Франкфурт - Гройтер Фюрт 2:1

Коефициенти от bet365:
Айнтрахт - 1.66
Равен - 3.75
Гройтер Фюрт - 5.00

Коефициенти от Offsidebet:
Айнтрахт - 1.65
Равен - 3.60
Гройтер Фюрт - 5.25

 

 

Борусия М'гладбах - Фрайбург
Стадион: "БОРУСИЯ-ПАРК", Мьонхенгладбах
Дата: 03.11.2012г.
Час: 16:30
Съдия: Волфанг Щарк


Борусия М'гладбах редува поражения със загуби, но при гостуването си на Хановер 96 „кончетата" показаха, че този който ги подцени, ще си изпати жестоко. Губейки с 0:2 на „АВД Арена", в рамките на девет минути Борусия вкара три гола на своя противник и постигна една от най-хубавите си победи. Това изкачи възпитаниците на Фавре на 9-то място в класирането с 12 точки в своя актив.

Фрайбург постигна две хубави победи в началото на миналия месец, в които отбеляза общо пет гола и запази вратата си „суха", но в миналия кръг „соколите" претърпяха домакинско поражение от набиращия скорост Борусия Дортмунд. Тази новина едва ли би изненадала някого, дори Фрайбург игра много достойно през първото полувреме преди да получи два гола след почивката. След девет изиграни мача тима на Щрайх е 12-ти и има 11 точки в своя актив.

Борусия е без контузените Бласвих, Де Йонг, а Янчке се възстанови, но засега включването му в групата за мача остава под въпрос. Ако Тони не се възстанови, тогава ще видим Мартин Щранцл като десен бек, а Броуверс в центъра на защитата. Почти сигурно е, че Фавре ще се върне към схемата 4-4-2 с Маркс и Нордвейт в центъра на полузащитата.

Гостите са без контузените Росентал, Хьохн, Гинтер и Сорг. Последният всъщност ще премине в петък следобед последни тестове и тогава ще се изясни въпроса с участието му в двубоя, но ако Оливър не е готов, тогава Фрайбург ще излезе със схема 4-4-2 с Хеденстад и Крмас в защитата. Фрейс, Йендричек и Гуиде се конкурират за място в атаката.

Ориентировъчни състави:

Предположенията са за много оспорван двубой. Фрайбург няма да се предаде лесно и домакините ще трябва да положат много усилия за да достигнат до успеха. Миналата година двата тима завършиха при нулево равенство, не е изключено сега отново двубоят да завърши без победител.

Прогноза за: Борусия М,гладбах - Фрайбург 1:0


Коефициенти от bet365:
Борусия - 2.20
Равен - 3.40
Фрайбург - 3.20

Коефициенти от Offsidebet:
Борусия - 2.25
Равен - 3.20
Фрайбург - 3.15

 

 

Хофенхайм - Шалке 04
Стадион: "Райн-Некар Арена", Зинсхайм
Дата: 03.11.2012г.
Час: 16:30
Съдия: Дениз Айтекин

Хофенхайм започна добре кампанията си, но „селяните" са в лоша серия от 4 мача без победа, която ги изпрати близо до зоната на изпадащите. В последния кръг Хофи претърпя унизително поражение при гостуването си на Майнц 05, при което в техен кошмар се превърна Сзалай, отбелязаъл трите гола във вратата на Вийзе.

Единствено през сезон 1971/72 Шалке 04 събра повече точки след 9-я кръг, отколкото сега. Освен това, „кобалтовите" заедно с Байерн Мюнхен са единственият отбор, който няма загуба навън. През миналия месец ще бъдат запомнени и трите мача на Шалке 04 - разгромът на Волфсбург, победата в рурското дерби и много пропуски срещи Нюрнберг в миналия кръг. В момента „миньорите" са втори в класирането на четири точки от лидера.

Домакините са без Крис, който е наказан и без Салихович, който изтърпява наказание. Под въпрос е участието на Вукчевич. Това означава, че най-вероятно Уилямс ще започне заедно със Себастиан Руди. Патрик Очс е опция за десен бек, но не е изключено там да видим и Андреас Бек. Хоселу, Шплок и Дердийок се конкурират за място в титулярния състав.

Метцелдер и Хьогер са контузени от Шалке 04, но Кирякос Пападопулос се завръща от заболяване. В центъра на отбраната обаче може да започне Матип, а гърка да отиде на пейката. В халфовата линия на мястото на Хьогер ще видим Джоунс, а Дракслер и Афелай се конкурират за място на лявото крило.

Ориентировъчен състав:

Любопитен мач. От една страна гостите са с по-качествен състав от своя съперник. От друга обаче Шалке 04 играе много трудно в Зинсхайм. Именно ползата в статистиката е предимството на домакините, което всъщност не е малко.

Прогноза за: Хофенхайм - Шалке 04 1:1

Коефициенти от bet365:
Хофенхайм - 4.20
Равен - 3.60
Шалке 04 - 1.83

Коефициенти от Offsidebet:
Хофенхайм - 4.33
Равен - 3.50
Шалке 04 - 1.80

 

Хановер 96 - Аугсбург
Стадион: "АВД Арена", Хановер
Дата: 03.11.2012г.
Час: 16:30
Съдия: Йохан Дреес

В последния кръг Хановер 96 претърпя първа домакинска загуба от 22 мача насам и това стана факт, след като саксонците водеха с 2:0 на Борусия М'гладбах. В класирането Хановер 96 е на 10-то място с 11 точки. Утре няма да играят Фелипе и Андреасен, които са контузени. По такъв начин Шулц и Пандер са варианти за ляв бек и в средата на терена. Стиндл и Шмидебах се конкурират за място в централната част на халфовата линия. Отпред ще бъдат Диуф и Конан, въпреки че Мохамед Абделауи е другата опция.

Аугсбург прекъсна серията си от три мача без загуба, отстъпвайки на Хамбургер, но същевременно „швабите" показаха, че са способни да демонстрират нелоша игра. Класирането за следващия кръг в Купата на Германия пък е показател, че резервите и младежите на Аугсбург имат потенциал. Баварците засега остават на предпоследното място с шест точки, но един успех утре може да ги изкачи на спасителния бряг. Сио, Бах, Филип и Верхаеген са контузени и няма да пътуват до Саксония. Кевин Вогт си спечели титулярно място с няколко добри изпълнения, така че вероятно Отл ще остане на пейката. В атаката няма да има промени.

Ориентировъчен състав:


Очакванията са за труден и много оспорван мач, в който битката ще се води от самото начало. Фаворит за спечелването му е Хановер 96, който обаче, ако подцени своя противник ще има проблеми.

Прогноза за: Хановер 96 - Аугсбург 2:1


Коефициенти от bet365:
Хановер 96 - 1.73
Равен - 3.75
Аугсбург - 4.75

Коефициенти от Offsidebet:
Хановер 96 - 1.72
Равен - 3.50
Аугсбург - 4.75

 

Нюрнберг - Волфсбург
Стадион: "Щадион Нюрнберг", Нюрнберг
Дата: 03.11.2012г.
Час: 16:30
Съдия: Кристиан Дингерт

Нюрнберг започна оптимистично кампанията си, но за последните шест кръга е най-слабият отбор в Бундеслигата, спечелвайки само една точка. Никога при Хецкинг головата суша не е продължавала толкова дълго (377 минути). Освен това, Нюрнберг все още не е зарадвал феновете си с домакинска победа. Единственият позитивен момент за Нюрнберг преди този мач е собствената статистика на сблъсъците с Волфсбург: 9 победи и 6 равенства в 20 мача.

Волфсбург излиза от дупката. Беналио заяви в средата на седмицата, че съжалява за Магат, но по този въпрос Диего едва ли ще има единомишленици. Победата в Дюселдорф, победата на 1/16-финалите в Купата, 6 гола в два мача и много по-добра игра. Това са аргументите за смяната на Магат.

Ориентировъчен състав:


Гостуващият отбор има по-голямо качество. Остава да видим как Кьостнер ще го използва. Очакванията са гостите да доминират от самото начало, а домакините да се защитават и чрез крилата да контраатакуват.

Прогноза за: Нюрнберг - Волфсбург 1:1

 

Коефициенти от bet365:
Нюрнберг - 2.55
Равен - 3.40
Волфсбург - 2.63

Коефициенти от Offsidebet:
Нюрнберг - 2.55
Равен - 3.25
Волфсбург - 2.70

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
101