Робен: Оставам в Байерн Мюнхен


Н. Гавазов

Робен: Оставам в Байерн Мюнхен

Нападателят на Байерн Мюнхен Ариен Робен опроверга информацията за това, че той смята да напусне баварците, заради лошото отношение на феновете към него. Както е известно, крилото изпусна 11-метров наказателен удар по време на финала от Шампионската лига срещу Челси, а по-късно отборът му загуби серията от дузпи.

Това разгневи част от феновете на мюнхенци, които освиркваха своя футболист по време на приятелския мач между Холандия и Байерн Мюнхен, а след въпросния двубой в пресата се появиха спекулации за това, че Робен вероятно ще напусне „Алианц Арена" през лятото, още повече, че неговият съотборник в националния отбор на Холандия Уесли Снайдер призова Ариен да дойде в Интер.

„Мен вече ме свързват с трансфер в Интер? Нищо не знам за това и не смятам да напускам Байерн. Аз неотдавна поднових договора си с клуба. Надявам се, че ме очакват много победи с мюнхенци. Изминалият сезон се получи наистина неуспешен, защото не успяхме да спечелим нищо. Но ние се готвим да покажем, че сме способни на успех", заяви Робен за Antena Bayern.

 

  Сподели
114