Емоционален Раул вечно задължен на Шалке 04


И. Ангелов

Емоционален Раул вечно задължен на Шалке 04

Напускащият нападател на Шалке 04 Раул заяви, че никога няма да забрави престоя си в Гелзенкирхен след като той помогна на тима да постигне победа с 4:0 над Херта Берлин в Бундеслигата в събота. Испанецът вкара 21-ят си гол от началото на кампанията и подсигури футбол в Шампионска лига на своите.

Но това бе последния мач на легендата на Реал Мадрид за тима и той каза след него: "Беше много специален и емоционален ден, но най-важното е, че Шалке спечели третото място и ще играе в Шампионска лига догодина."

"Вкарах в последната си среща с този тим, а да гледам феновете как ме подкрепят през тези две години бе много специално. Нямам думи да го опиша. Ясно е, че Шалке остава специален за мен, а това е именно заради феновете. От първия си ден тук получих тяхната любов и подкрепа."

"У дома винаги феновете бяха зад нас, а при гостуване 3 - 4 000 винаги пътуваха. Това е уникално и прекрасно. Те са с нас до смърт, в победа и загуба. Ще съм им благодарен вечно."

"Сега не мога да ви кажа къде ще заиграя, но това ще стане скоро. След 2 седмици. Тогава ще ви кажа точно къде ще играя."

  Сподели
149