Байерн Мюнхен ще продължи гонитбата за върха


Н. Гавазов

Байерн Мюнхен ще продължи гонитбата за върха

Байерн - Аугсбург
Стадион: "Алианц Арена", Мюнхен
Дата: 07.04.2012г.
Час: 16:30
Съдия: Флориан Мейер (Бургдорф)

След четири поредни победи Байерн Мюнхен отново се намира в борбата за титлата и вече с нищо не зависи от своя конкурент Борусия Дортмунд, защото разликата между двата отбора е само три точки - след утрешното баварско дерби, през следващата седмица мюнхенци ще гостуват на „Сигнал Идуна Парк" и не е изключено хората на Юп Хайнкес да оглавят таблицата за класиране. Определено Байерн подобри представянето си - в последните си четири срещи отборът успя да отбележи 16 гола, допускайки само два, освен това баварците се класираха за финала на Купата на Германия и полуфиналите в Шампионската лига, където ще играят срещу Реал Мадрид.

Има защо настроението в другия баварски отбор също да бъде добро. Аугсбург е без загуба в шест поредни мача, включително равенство срещу шампиона Борусия и благодарение на последните си добри резултати, тимът отдавна се измъкна от последното място и вече се намира на две точки от позицията на плейофите за оставане в елита. Равенството при гостуването на Вердер и волевата победа над Кьолн само идват да покажат желанието на възпитаниците на Лухукау да запазят елитния си статут.

За домакините няма да играят контузените Даниел Ван Буйтен и Брено, както и наказания Густаво. Филип лам отново ще започне като десен бек, а Алаба като ляв. Швайнщайгер може да се завърне в стартовия състав заедно с Тони Кроос.

Гостите са без контузените Де Йонг, Бах, Гогиа, Оерл и Бринкам. По-вероятно е Лухукау да използва схема на игра 4-2-3-1 вместо 4-3-2-1, но така или иначе Аугсбург ще играе само с един ясно изразен нападател. Вероятно това ще бъде Рафаел, но тук треньорът има още една опция в лицето на Мьолдерс. Хосогай и Байер ще започнат отново в централната част на халфовата линия.

Не може да има никакви съмнения, че Байерн ще доминира от самото начало на срещата и няма да позволи на противника да борави много с топката. Аугсбург ще се отбранява и руши атаките на своя именит съперник, а при първа възможност и ще контраатакува. Безумно е да мислим, че гостите биха могли да се противопоставят на домакините, които са се устремили отново към първото място.


Байерн Мюнхен:

13 март Байерн Мюнхен - Базел 7:0 (Шампионска лига)
17 март Херта - Байерн Мюнхен 0:6 (Бундеслига)
21 март Борусия М'гладбах - Байерн Мюнхен 0:0 - 2:4 сл. дузпи (Купа на Германия)
24 март Байерн Мюнхен - Хановер 96 2:1 (Бундеслига)
31 март Нюрнберг - Байерн Мюнхен 0:1 (Бундеслига

Аугсбург

03 март Хановер 96 - Аугсбург 2:2 (Бундеслига)
10 март Аугсбург - Борусия Дортмунд 0:0 (Бундеслига)
17 март Аугсбург - Майнц 2:1 (Бундеслига)
24 март Вердер - Аугсбург 1:1 (Бундеслига)
31 март Аугсбург - Кьолн (Бундеслига)


Досегашни срещи:

Байерн Мюнхен - Аугсбург

1 среща
1 победа за Байерн Мюнхен
Голова разлика 2:1 за Байерн Мюнхен

Коефициенти от bet365:
Байерн - 1.12
Равен - 8.00
Аугсбург - 21.00

Коефициенти от Offsidebet:
Байерн - 1.12
Равен - 7.50
Аугсбург - 21.00

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
185