Мьонхенгладбах - Хамбургер: Мач с много интрига


Н. Гавазов

Мьонхенгладбах - Хамбургер: Мач с много интрига

Борусия М'гладбах - Хамбургер
Стадион: "Борусия-Парк", Мьонхенгладбах
Дата: 24.02.2012г.
Час: 21:30
Съдия: Гюнтер Перл

Борусия Мьонхенгладбах посреща Хамбургер в среща от 23-я кръг на Бундеслигата и ще се опита да продължи борбата за титлата. Миналата година мьонхенгладбахци бяха пред изпадане и дори в края на сезона играха плейофи за оставане в елита, но през настоящия сезон „кончетата" са неудържими и в момента се намират в серия от шест мача без загуба, в която постигнаха пет победи. След като миналия уикенд хората на Люсиен Фавре победиха при гостуването си Кайзерслаутерн с 2:1, в момента Борусия се намира на второ място в класирането с три точки след лидера Дортмунд.

Въпреки загубата в „Дербито на Севера" срещу Вердер миналия уикенд, Хамбургер се представя добре в последните си няколко мача като „динозаврите" постигнаха победи при гостуванията си на Кьолн и Херта и домакинско равенство срещу Байерн Мюнхен. Характерното за стила на игра на възпитаниците на Торстен Финк е доминиране при владеенето на топката и създаване на много шансове за отбелязване на гол, но в последната среща с Вердер проличаха и слабостите на отбора в защита както и неизползване на положенията за отбелязване на гол.

Единственият отсъстващ от домакините е контузеният Патрик Херман, което предполага, че Марко Ройс ще премине на дясното крило. Мартин Щтранцл и Уотърс Броуверс ще се конкурирарт за място в центъра на отбраната. Майк Ханке се завръща от контузия и вероятно ще оглави атаката заедно с Игор де Камарго. Схема на игра 4-4-2.

Гостите са без Том Мискел и Гьокан Торе, а Дейвид Яролим е под съмнение за мача. Добрата новина е завръщането на Джефри Брума, но след наколко впечатляващи изпълнения на заместника му, най-вероятно Слободан Райкович ще запази мястото си в стартовата единадесеторка. Ако все пак Яролим не се възстанови за мача, Гойко Качар може да го замени в центъра на полузащитата. Якопо Сала и Иво Личевич се конкурират за място на дясното крило.

Очакванията са Хамбургер отново да контролира играта и да доминира във владеенето на топката, което означава, че домакините ще чакат своя шанс с бързи контраатаки да противодействат на своя противник. Имайки предвид формата на двата отбора, би трябвало домакините да стигнат до победата, което няма да бъде никак лесно. Но Хамбургер играе по-силно при гостуванията си и в този смисъл любителите на изненадите могат да поемата малък риск, залагайки на знак за равенство, което лично за мен няма да бъде някакъв сюрприз.

 

Последни 5 изиграни срещи:

Борусия М'гладбах:

29 януари Щутгарт - Борусия М'гладбах 0:3 (Бундеслига)
04 февруари Волфсбург - Борусия М'гладбах 0:0 (Бундеслига)
08 февруари Херта - Борусия М'гладбах 0:2 сл. прод. (Купа на Германия)
11 февруари Борусия М'гладбах - Шалке 04 3:0 (Бундеслига)
18 февруари Кайзерслаутерн - Борусия М'гладбах 1:2 (Бундеслига)

Хамбургер:

22 януари Хамбургер - Борусия Дортмунд 1:5 (Бундеслига)
28 януари Херта - Хамбургер 1:2 (Бундеслига)
04 февруари Хамбургер - Байерн Мюнхен 1:1 (Бундеслига)
12 февруари Кьолн - Хамбургер 0:1 (Бундеслига)
18 февруари Хамбургер - Вердер Бремен 1:3 (Бундеслига)


Досегашни срещи:

Борусия М'гладбах - Хамбургер

87 срещи
30 победи за Борусия М'гладбах
22 равенства
35 победи за Хамбургер
Голова Разлика: 138:137 за Хамбургер


Коефициенти от bet365:
Борусия М'гладбах - 1.72
Равен - 3.50
Хамбургер - 5.00

Коефициенти от Offsidebet:
Борусия М'гладбах - 1.72
Равен - 3.50
Хамбургер - 4.75

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
78