Байерн Мюнхен - Волфсбург: Без шансове за гостите


Н. Гавазов

Байерн Мюнхен - Волфсбург: Без шансове за гостите

Байерн Мюнхен - Волфсбург
Стадион: "Алианц Арена", Мюнхен
Дата: 28.01.2012г.
Час: 16:30
Съдия: Феликс Цвайер

Байерн Мюнхен, който записа най-лошата си първа половина от сезона от 1994 година насам ще посрещне най-слабият гост в Бундеслигата - Волфсбург. След фиаското в Мьонхенгладбах миналия уикенд, хората на Юп Хайнкес бяха застигнати от Борусия Дортмунд и Шалке 04 и в момента трите отбора делят първото място в класирането. Показателите на мюнхенци все още изглеждат внушително - баварците имат най-много победи и отбелязаха най-много попадения от всички отбори в Бундеслигата, но хората на Юп Хайнкес регистрираха и пет загуби - повече отколкото Хановер например.

Волфсбург ще пътува на юг в серия от две поредни победи, при които успя да запази вратата си чиста. Добрите резултати изкачиха тима на девето място в класирането с актив от 23 точки, но трябва да отбележим, че „вълците" са най-слабия гост в Бундеслигата - от всичките си досегашни гостувания, хората на Магат спечелиха само четири точки и допуснаха зашеметяващите 25 гола.

Франк Рибери се завръща след изтърпяване на наказанието си и вероятно Тони Кроос ще започне мача от пейката. Ван Буйтен е контузен, което означава, че Джером Боатенг ще започне в центъра на отбраната. Другият отсъстващ е Контенто, но това няма да повлияе на игровата схема на мюнхенци.

С какъв състав ще излезе Волфсбург - това може да каже само „Садам" Магат. Наставникът на „вълците" би всички досегашни рекорди в Бундеслигата за използване на футболисти, доверявайки се до момента на 35 играчи. След обещаващия си дебют миналия уикенд, вероятно Родригес ще започне отново като ляв бек, с Марсел Шефер в халфовата линия. Мадлунг и Лопес могат да заемат места в центъра на отбраната, ако разбира се Магат не се изкуши да използва останалите си опции. Манджукич се завръща от контузия и вероятно със Сио ще води атаката на „вълците". Медлунг и Лакич продължават да лекуват контузии.

Волфсбург е най-удобния съперник на Байерн Мюнхен - баварците не са губили от своя противник в пет поредни мача, като последното поражение е от 2009 година. Освен това, в последните 29 мача между двата тима, Волфсбург достигна до победата само три пъти и никога досега в Мюнхен. Никога Волфсбург не е побеждавал Байерн, ако първи е допускал гол от мюнхенци. Друг любопитен факт е, че двамата треньори имат общо 1738 мача в треньорската си кариера в Бундеслигата - рекорд в немския футбол, а най-интересното е, че Магат е най-успешния треньор в историята на Байерн Мюнхен със спечелените 2,14 точки средно на мач.

След разочароващото представяне през миналата седмица, Байерн Мюнхен ще направи всичко възможно да се представи добре пред собствената публика, а завръщането на Рибери само може да даде тласък за постигането на това. Очаквам Байерн да доминира над съперника си през целия мач и в крайна сметка да постигне комфортна победа.

Последни 5 изиграни срещи:

Байерн Мюнхен:

20 декември Бохум - Байерн Мюнхен 1:2 (Купа на Германия)
05 януари Ал Сайлия - Байерн Мюнхен 0:13 (Приятелска среща)
07 януари Ал Ахли - Байерн Мюнхен 1:2 (Приятелска среща)
15 януари Рот-Вайс Ерфурт - Байерн Мюнхен 0:4 (Приятелска среща)
20 януари Борусия М'гладбах - Байерн Мюнхен 3:1 (Бундеслига)

Волфсбург:

17 декември Волфсбург - Щутгарт 1:0 (Бундеслига)
10 януари Ал Джазира - Волфсбург 1:3 (Приятелска среща)
15 януари Волфсбург - Бунйодкор 1:1 (Приятелска среща)
18 януари Магдебург - Волфсбург 1:0 (Приятелска среща)
21 януари Волфсбург - Кьолн 1:0 (Бундеслига)


Досегашни срещи:

Байерн Мюнхен - Волфсбург

30 срещи
22 победи за Байерн Мюнхен
5 равенства
3 победи за Волфсбург
Голова Разлика: 63:26 за Байерн Мюнхен


Коефициенти от bet365:
Байерн Мюнхен - 1.16
Равен - 7.00
Волфсбург - 15.00

Коефициенти от Offsidebet:
Байерн Мюнхен - 1.16
Равен - 7.25
Волфсбург - 13.00

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
260