Анонс на 19 кръг на немската Бундеслига - срещите в събота


Н. Гавазов

Анонс на 19 кръг на немската Бундеслига - срещите в събота

Хановер 96 - Нюрнберг

19-я кръг в Бундеслигата ще започне в петък вечер в Долна Саксония, където Хановер приема Нюрнберг. Големият въпрос пред възпитаниците на Мирко Сломка е ще успеят ли след осем мача без победа най-после да се поздравят с успеха? Независимо, че „червените" нямат и загуба в последните си пет двубоя, ако Хановер желае да запази реални шансове за международна изява, този път ще трябва да победи.

След два поредни успеха, хората на Дитер Хейцинг ще пътуват на север в добро състояние на духа - отборът на Нюрнберг се изкачи на 12-то място и вече има в своя актив 21 точки, отдалечавайки се на четири пункта от опасната зона. След двубоя в Долна Саксония обаче, „майсторите" навлизат в серия от пет много важни мача, които могат да повлияят силно на по-нататъшната им кампания - домакинства на двете Борусии, гостуване на пряк конкурент и на кандидат за Шампионска лига....

Със сигурност на „АВД - Арена" ще бъде горещо в петък вечер. Относно победителя в мача - няма да сгрешим, ако заложим на който и да е от двата отбора - домакините са повече от мотивирани да спечелят мача, но гостите добре съзнават, че трябва да вземат нещо, ако искат в началото на март да запазят своите шансове за оставане в елита.

Коефициенти от bet365:
Хановер 96- 2.20
Равен - 3.40
Нюрнберг - 3.20

Коефициенти от Offsidebet:
Хановер 96- 2.15
Равен - 3.25
Нюрнберг - 3.25

Прогноза за: Хановер 96 - Нюрнберг 2:2

Вердер Бремен - Байер Леверкузен

Дуелът на „Везерщадион" в събота ще бъде не по-малко горещ от предходния двубой в Хановер - в битка ще влязат петия и шестия в класирането на Бундеслигата, а залогът е, че всеки един от двата тима все още има своите шансове да се пребори за участие в турнира Шампионска лига догодина. В последните си срещи Вердер и Байер се представиха неубедително - „бременските музиканти" не успяха да победят аутсайдера Кайзерслаутерн, който имаше на вратата си един блестящ Трап, а „аспирините" се справиха много трудно с другия кандидат за Втора Бундеслига Майнц 05.

За Вердер няма да играят контузените Миелц, Налдо, Продл, Хънт и Авдич, както и наказаните Боровски и Шмитц. Гостите са без наказания Барнета и възстановяващия се от травма Сам.

Вердер играе традиционно силно на „Везерщадион" и досега допусна само една загуба тук, но срещу себе си ще има третия по сила гостуващ тим в Бундеслигата. Разумното е да използваме и трите варианта в нашите прогнози, а за любителите на риска ням нищо по-лесно да гласуват доверие на хората на Робин Дът.

Коефициенти от bet365:
Вердер- 2.20
Равен - 3.40
Байер Л. - 3.20

Коефициенти от Offsidebet:
Вердер- 2.15
Равен - 3.40
Байер Л. - 3.10

Прогноза за: Вердер - Байер Леверкузен 1:2

Херта - Хамбургер

В столицата на Германия се очертава поредният горещ двубой - това ще бъде битка между два тима, които са съседи в таблицата за класиране, същевременно и се намират близо до опасната зона и не на последно място записаха разочароващи резултати в последните си мачове, което предполага, че направят всичко възможно, за да излязат с чест от мача. Хората на Майкъл Скибе са седми мач без победа, а на старта на втората част на сезона започнаха със загуба. Възпитаниците на Торстен Финк постигнаха само две победи в последните си девет мача и също започнаха със загуба.

Домакините са без наказания Рафаел и контузения Франсис, а за гостите няма да играят контузените Торе и Личевич.

Ако погледнем към статистиката, ще видим, че Херта е един от най-слабите домакини, въпреки че в срещите, в които загуби точки отбора се намираше близо до успеха. Хамбургер се представя равномерно, а спортният директор Арнесен и треньора Финк продължават да повтарят колко са силни „динозаврите" и колко много заслужават да играят в Лига Европа. Специално в този мач аз ще взема соломоновско решение и ще използвам в своите залози знак „Х".

Коефициенти от bet365:
Херта- 2.37
Равен - 3.25
Ханбургер - 3.00

Коефициенти от Offsidebet:
Херта- 2.30
Равен - 3.25
Хамбургер - 2.95

Прогноза за: Херта - Хамбургер 1:1

Кьолн - Шалке 04

Кьолн завърши годината със загуба и започна новата също с поражение. Това смъкна тима на 11-то място, но не се лъжете, че в лагера на „козлите" е спокойно - само четири точки делят хората на Солбакен от опасната зона. Шалке 04 след поражението от Борусия Дортмунд записа четири поредни победи, в които допусна само три гола, а нападателите се разписаха 13 пъти. Нека тогава не се учудваме, че „миньорите" делят първото място с Байерн Мюнхен и Борусия Дортмунд и на практика се намират в борбата за титлата!

Домакините са без контузените Буштман, Чичи, Петит и Утх, както и без Джемал, който изпълнява ангажиментите си към националния отбор в Купата за Африка. От гостите няма да играят Фьорман, Хьоведес, Баумйохан, Холтби, Кениа и Клуге - всичките с контузии.

Добрата форма на Шалке 04 и амбициите на отбора от една страна, а от друга недоброто състояние на нещата в Кьолн са предпоставка да предположим, че гостите ще победят. Всичко друго ще бъде изненада.

Коефициенти от bet365:
Кьолн- 4.00
Равен - 3.50
Шалке 04 - 1.90

Коефициенти от Offsidebet:
Кьолн- 3.75
Равен - 3.60
Шалке 04 - 1.85


Прогноза за: Кьолн - Шалке 04 1:2

Аугсбург - Кайзерслаутерн

Дербито на изпадащите - I част ( втора е в неделя). Домакините са последни в класирането с 15 точки, а „червените дяволи" са с две места по-нагоре в таблицата за класиране, но само с два пункта пред баварския тим. Истинска епидемия от контузии сполетя Аугсбург - Белингхаузен, Бах и Каплани лекуват травми, а Рафаел и Амсиф помгат на националните си отбори в Купата на Африка. За гостите Коуемаха лекува дълговременна контузия, а Шештер изтърпява наказание.

Като всяко едно дерби е много трудно да направим каквато и да е прогноза за този мач. Но това, че Кайзерслаутерн са четвърти двубой без загуба, защо да не ни накара да предположим, че „червените дяволи" отново няма да претърпят поражение?

Коефициенти от bet365:
Аугсбург- 2.50
Равен - 3.20
Кайзерслаутерн - 2.87

Коефициенти от Offsidebet:
Аугсбург- 2.45
Равен - 3.10
Кайзерслаутерн - 2.80

Прогноза за: Аугсбург - Кайзерслаутерн 0:0

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
134