Майнц шамароса Байерн Мюнхен (видео)


И. Ангелов

Майнц шамароса Байерн Мюнхен (видео)

Отборите на тимовете, намиращи се в зоната на изпадащите и в топ 3 съответно - Майнц 05 и Байерн Мюнхен създадоха добро зрелище днес, като баварците гостуваха в срещата и загубиха с резултат 3:2. Ван Буйтен се представи на високо ниво с двата гола днес.

Майнц започна много силно и още в 5-ата минута можеше да излезе напред. В 11-ата обаче го направи, когато Андреас Иваншиц вкара, преминавайки през Нойер. В 16-ата минута домакините вече можеха да водят класически, но Иваншиц направи невероятен пропуск. От тук нататък Байерн се събуди и започна да навлиза в мача. В 37-ата минута бе нацелена гредата от Бадщубер.

Втората част продължи както свърши първата - Байерн вкара в 56-ата минута чрез Ван Буйтен. При 1:1 гостите натиснаха противника и получиха гол от нищото - в 66-ата минута Калигури вкара след асистенция на Иваншиц. Последва гол в 74-ата минута след корнер - Бунгерт вкара отново след подаване на Иваншиц. Ван Буйтен успя да върне още едно попадение в 79-ата минута, но това бе всичко от гостите днес.

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
156