Кайзерслаутерн и Байер Леверкузен няма да се победят


Н. Гавазов

Кайзерслаутерн и Байер Леверкузен няма да се победят

Кайзерслаутерн - Байер Леверкузен
Стадион: "Фритц Валтер", Кайзерслаутерн
Дата: 18.11.2011г.
Час: 21:30
Съдия: Торстен Кинхьофер

След международната пауза, ето че дойде време надпреварата в националните шампионати да бъде подновена. В двубой от 13-я кръг на Бундеслигата Кайзерслаутерн приема Байер Леверкузен в среща, която по никакъв начин не може да остане изцяло в сянката на мега-сблъсъка в събота между Байерн Мюнхен и Борусия Дортмунд. „Червените дяволи" се намират във великолепна форма - хората на Курц са четвърти мач без загуба и месец след последната си изява на родна земя, дойде време да покажат великолепната си форма и пред собствена публика. В класирането Кайзерслаутерн се намира на 12-то място и има в актива си13 точки, но нека не забравяме, че осем от тях бяха спечелени именно в последните четири мача на „дяволите" и по този показател те би трябвало да заемат трета позиция в таблицата за класиране.

Футболистите на Борусия Леверкузен ще пътуват на юг със смесени чувства - в последните си седем мача „аспирините" инкасираха три загуби и спечелиха само осем точки, което разклати позициите им в класирането - момчетата на Робин Дът се смъкнаха на осмо място и имат в актива си 18 точки - с пет по-малко от зоната, даваща право на участие в Шампионска лига. Очевидно е, че в тима има някои проблеми в психологически план, а несъмнено това дава отражение и върху резултатите на отбора - в последния кръг от шампионата Байер започна във вихрено темпо срещу Хамбургер и в средата на първото полувреме „аспирините" си осигуриха комфортен аванс от два гола, но след това домакините загубиха концентрация и позволиха на съперника си да изравни резултата.

За Кайзерслаутерн отпадат контузените Сипел, болните от грип Амри, Де Вит, както и наказания Симунек. Дерстроф и Хайнц по неизвестни причини не бяха включени в групата за мача. Добрата новина е, че младежкия национал Кевин Трап бе изправен на крака след леката травма, която получи в мача срещу Кипър, което означава, че 21-годишният футболист ще може да заеме титулярното си място ма вратата на „червените дяволи".

Гостите са без контузените Балич, Бел Араби, а в групата за мача не бяха включени възстановилите се от травмите си, но все още не напълно интегрирани в тренировъчния процес Адлер, Барнета, Ортега и Аугусто.

Ако погледнем класата на двата отбора, би трябвало Байер да победи своя противник, но отчитайки последните резултати, логиката показва, че е по-разумно да заложим на домакините. Последните мачове на отборите обаче бяха преди две седмици, а практиката показва, че след пауза във вътрешните първенства, твърде често любителите на футбола стават свидетели на неочаквани резултати. Този двубой не прави изключение от тази тенденция, което означава, че играта с един знак ще бъде истинско предизвикателство. Аз лично бих предприел рискованият ход да заложа на това, че двата отбора няма да успеят да се победят - но не бива да ни изненадва също, ако някой от тях успее да открадне трите точки.

Последни 5 изиграни срещи:

Кайзерслаутерн:

15 октомври Шалке 04 - Кайзерслаутерн 1:2 (Бундеслига)
22 октомври Кайзерслаутерн - Фрайбург 1:0 (Бундеслига)
26 октомври Айнтрахт - Кайзерслаутерн 0:1 сл. прод. (Купа на Германия)
30 октомври Хамбургер - Кайзерслаутерн 1:1 (Бундеслига)
05 ноември Хофенхайм - Кайзерслаутерн 1:1 (Бундеслига)

Байер Леверкузен:

19 октомври Байер Леверкузен - Валенсия 2:1 (Шампионска лига)
23 октомври Байер Леверкузен - Шалке 04 0:1 (Бундеслига)
28 октомври Фрайбург - Байер Леверкузен 0:1 (Бундеслига)
01 ноември Валенсия - Байер Леверкузен 3:1 (Шампионска лига)
05 ноември Байер Леверкузен - Хамбургер 2:2 (Бундеслига)


Досегашни срещи:

Кайзерслаутерн - Байер Леверкузен

55 срещи
19 победи за Кайзерслаутерн
12 равенства
24 победи за Байер Леверкузен
Голова Разлика: 86:71 за Байер Леверкузен


Коефициенти от bet365:
Кайзерслаутерн - 3.00
Равен - 3.40
Байер Леверкузен - 2.30

Коефициенти от Offsidebet:
Кайзерслаутерн - 2.95
Равен - 3.30
Байер Леверкузен - 2.30

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
315