Анонс на 9 кръг на немската Бундеслига - срещите в неделя


Н. Гавазов

Анонс на 9 кръг на немската Бундеслига - срещите в неделя

Днес предстои да се изиграят последните две срещи от деветия кръг на Бундеслигата. След вчерашните изненадващи резултати, очакванията за днес са нещата да бъдат по-спокойни. Фрайбург приема Хамбургер в дербито на аутсайдерите и ще търси задължителна победа срещу тима от Баден-Вюртенберг. Не е ясно дали новият наставник на тима Торстен Финк ще води „динозаврите" в този мач или спортният директор на клуба Франк Арнесен. Не по-малко интересен се очертава да бъде двубоят между Кьолн и Хановер96, като гостите от Долна Саксония са трети мач без загуба и правят най-добрия си старт в своята история.


Фрайбург - Хамбургер
Стадион: "Баденоващадион",Фрайбург
Дата: 16.10.2011г.
Час: 16:30
Съдия: Дениз Айтекин

Фрайбург записа едва втората си победа в шампионата и до този момент има събрани едва седем точки, а защитата е най-слабата от всички в Бундеслигата- всичко това прави тима един от кандидатите за изпадане. Новите попълнения засега не оправдават очакванията, а най-голямо разочарование поднесе голмайсторът на родното ни първенство Гара Дембеле, който си изявите си демонстрира защо интересът на водещите първенства в Европа към нашите футболисти е нулев.

Домакините излизат с най-мощното си оръжие в атака, което през зимата най-вероятно ще се премести на Острова - Сисе. Катоп основен плеймейкър мача ще започне Макиади, а на десния фланг на защитата ще се завърне Хинкел, който подписа едногодишен договор с клуба си. Схема на игра 4-2-1-2-1.

Очевидно е, че Хамбургер преживява криза, което доведе до смяната на треньора. От понеделник отборът ще бъде поет от бившия наставник на Базел Торстен Финк и очакванията към него са да измъкне „динозаврите" от блатото, в което те затънаха. Отборът от Северна Германия е само с една победа в първенството - при гостуването си на Щутгарт, а с шестте си загуби заема последно място в класирането с 4 точки.

Атаката ще бъде водена от Петрич, който по крилата ще бъде подпомаган от Лам и Тьоре. Двойката централни защитници ще бъде от Брума и Райкович, в опорната зона почти сигурно ще започне Качар. Схема на игра 4-2-2-1-1.

На пръв поглед шансовете са на страната на домакините, които са амбицирани срещу последния в класирането да измъкнат победата и да се отдалечат от зоната на изпадащите. От друга страна, необяснимо е сегашното представяне на Хамбургер - тимът, който преди старта на сезона афишира амбиции да играе в Европа догодина. Независимо дали Финк ще поеме отбора или не, ако „динозаврите" имат намерение да се измъкнат от последното място, те трябва да започнат да побеждават - независимо дали са гости или домакини. Ако не го направят в днешния следобед срещу аутсайдерите Фрайбург - аз лично не виждам начин, по който ще го постигнат срещу по-силни отбори.

Прогноза за: Фрайбург - Хамбургер 1:2


Коефициенти от bet365:
Фрайбург - 2.37
Равен - 3.50
Хамбургер - 2.80

Коефициенти от Offsidebet:
Фрайбург - 2.25
Равен - 3.50
Хамбургер - 2.88

 


Кьолн - Хановер 96
Стадион: "Рейн-Енергещадион",Фрайбург, Кьолн
Дата: 16.10.2011г.
Час: 18:30
Съдия: Йохен Дрес

Кьолн вече записа четири загуби в шампионата, но благодарение на трите си победи - едната с 4:1 при гостуването си на Байер Леверкузен има в актива си десет точки и заема 13-то място в таблицата за класиране. Ако „козлите" не престанат да допускат елементарни голове, няма как да започнат и да побеждават, а това със сигурност би застрашило елитният им статут. В днешния мач Подолски ще води атаката и ще има подкрепата на Чичи, Аяло и Пешко. В центъра на защитата се завръща Джемал. Схема на игра 4-2-3-1.

Представянето на Хановер 96 е впечатляващо - отборът от Долна Саксония е само с една загуба - при гостуването си на Щутгарт и показва стабилност в играта си, а най-голямото предимство е увереността, с която играят футболистите на отбора. Победите, които постигнаха „зелените" не бяха с големи резултати, но до тях се стигна много уверено, а играчите не оставиха съмнения за превъзходството си. Интересното е, че тимът не обича да контролира топката и предоставя инициативата на противника, но за сметка на това атаките са мълниеносни, а в тях винаги участват крайните защитници. В днешният мач Аделауи и Я Конен ще водят нападението, а по фланговете ще се разположат Стидл и Пандер. Схема на игра 4-2-2-2.

На пръв поглед изглежда, че гостите би трябвало да постигнат победа или в най-лошия случай да не загубят. Срещу себе си обаче имат отбор, който е с подобен стил на игра и идентични показатели, а това означава, че би могъл да се получи всякакъв резултат, включително и победа за намиращия се в по-лоша форма отбор. Лично аз бих рискувал и ще дам своето доверие на домакините - коефицентът за тях е много хубав, а и не е излишно понякога човек да рискува, още повече, че риска е премерен.

Прогноза за: Кьолн - Хановер 96 1:0


Коефициенти от bet365:
Кьолн- 2.70
Равен - 3.40
Хановер 96 - 2.50

Коефициенти от Offsidebet:
Кьолн - 2.60
Равен - 3.40
Хановер 96 - 2.50

 

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
138