Рибери се опита да спре скандалната си автобиография


Н. Гавазов

Рибери се опита да спре скандалната си автобиография

Във Франция излезе скандалната биографична книга „Скритото лице на Франк Рибери", в която без разрешение на футболиста се разказва за историята на неговите отношения с непълнолетната по онова време проститутка Захия Дахар, съобщава новината chronofoot.fr. Авторите, които са журналисти от France Soir Жил Вердез и Матие Сюк са публикували вътре в изданието показанията на жрицата на любовта, която очарова редица известни футболисти и представители на шоу-бизнеса, а наскоро стана ясно, че Рибери на няколко пъти е организирал оргии с участието на Захия, а цялата история все още е обект на разследване, заради непълнолетието на проститутката.

Едната идея на книгата според нейните автори е да покажат на обществеността двуличността на Рибери, който изповядва исляма и дори прие името Бибал, както и това, че във всички свои публични изяви той твърди, че е правоверен мюсюлманин и спазва Корана. Другата идея е да се докаже пагубното влияние на парите спрямо играчите, които са израснали от бедни семейства, но в момента са разядени в морално отношение и са се самозабравили. Сhronofoot.fr.съобщава, че Рибери се опитал да спре продажбата на книгата.

Според друго френско издание - Le Point, Рибери не е имал намерение да спре изданието, а атакувал фотографиите в нея, които срещу 250 евро били закупени от агенцията, която държала комерсиалните права на играча на Байерн Мюнхен.

 

  Сподели
123