Анонс на 4-ия кръг в Бундеслигата


А. Павлов

Анонс на 4-ия кръг в Бундеслигата

Тази седмица ще се изиграят срещите от третия кръг в Бундеслигата. Рундът ще се открие с двубоя между Херта и Щутгарт, а в централния мач един срещу друг ще застанат вицешампионът Леверкузен и шампионът Дортмунд. Дуелът между Кайзерслаутерн и Байерн също крие в себе си достатъчно предпоставки за качествен и зрелищен футбол.

Баварците смазаха Хамбургер с 6:0 в предния кръг и сега те ще искат да продължат с доброто си представяне. В момента Байерн се намира на трета позиция с шест точки, докато лидерът Гладбах и вторият Хановер имат пункт повече на своята сметка. Кончетата заемат първото място единствено благодарение на по-добрата си голова разлика. От началото на сезона Гладбах демонстрира страхотни игри, като си спомняме добре, че в предходната кампания Кончетата дълго време тънаха в зоната на изпадащите, където понастоящем пък са тимовете на Хамбургер и Кьолн.

Херта - Щутгарт

26.08.2011 г., 21:30 часа
Стадион: "Олимпиящадион", Берлин
Съдия: д-р Йохен Дреес

Херта и Щутгарт ще дадат началото на този четвърти кръг. Доскоро този двубой бе битка между два от водещите отбора в първенството. Сега обаче това не е точно така, тъй като столичани преди два сезона отпаднаха от елита и сега като новак в Бундеслигата ще трябва преди всичко да се борят за своето спасение. След първите два рунда Херта спечели две точки и така в момента тимът заема 13-ото място в таблицата. Щутгарт пък е 10-и с четири пункта в актива си.

В последния кръг футболистите на Бруно Лабадия паднаха от Леверкузен с 0:1, докато Старата госпожа измъкна точка от Хановер (1:1). Това бе второ поредно равенство за Херта, след като в третия рунд берлинчани завършиха при резултат 2:2 с Хамбургер. Хората на Маркус Бабел показват, че ще се борят здраво за своето място в елита, и фактът, че Франц и Хубник ще могат да играят срещу Щутгарт е още един повод за оптимизъм преди днешния сблъсък. Иначе Бабел няма да може да разчита на младоците Шулц, Каргбо, Брукс и Джуричин, но това надали ще се отрази осезаемо върху изявите на домакините. Далеч по-тревожна е кадровата ситуация в стана на гостите, които ще трябва да се лишат от услугите на цели шестима футболисти в лицето на Делпиер, Нийдермайер, Бичакчич, Бауер, Буларуз и Шийбер. Първите четирима все още лекуват травми, Халид Буларуз изтърпява наказание, а Юлиан Шийбер е изостанал с физическата подготовка.

Не само заради Херта има добри шансове за успех срещу Швабите. Старата госпожа лека-полека навлиза в ритъм и една победа на "Олимпиящадион" би била съвсем логичен изход от дуела с Щутгарт.

Коефициенти от bet365 и Offsidebet:

Херта - 2.40/2.50
Равен - 3.40/3.40
Щутгарт - 2.80/2.60

Прогноза: Херта - Щутгарт 2:1

 

Фрайбург - Волфсбург

27.08.2011 г., 16:30 часа
Стадион: "Баденова-Щадион", Фрайбург
Съдия: Кристиан Дингерт

Това е един мач между 16-ия и 11-ия в подреждането. В предния рунд Фрайбург бе сразен от Вердер с 5:3 и засега момчетата на Маркус Зорг остават със само един спечелен пункт. Волфсбург също претърпя поражение миналата седмица, отстъпвайки на Гладбах с изразителното 4:1. С това активът на Вълците до този момент е победа и две загуби. Нещо, което въобще не кореспондира с амбициите на отбора, и затова подопечните на Феликс Магат ще гонят до последно трите точки в Южна Германия. Трябва да признаем, че те имат сили да постигнат намерението си.

Коефициенти от bet365 и Offsidebet:

Фрайбург - 2.70/2.80
Равен - 3.40/3.40
Волфсбург - 2.50/2.35

Прогноза: Фрайбург - Волфсбург 1:3

 

Хамбургер - Кьолн

27.08.2011 г., 16:30 часа
Стадион: "Имтех Арена", Хамбург
Съдия: Флориан Майер

Хамбургер влезе по ужасяващ начин в новата кампания. Състезателите на Михаел Йонинг завоюваха едва точка от първите си три двубоя в Бундеслигата. Така, след като в миналия кръг отборът бе опукан с 5:0 от Байерн, хамбургци се озоваха на крайно незавидната 17-а позиция в класирането. Също толкова неприятна е и ситуацията при Кьолн, който пък е 18-и в подреждането. В предишния кръг Козлите успяха да спечелят първия си пункт за сезона, записвайки реми срещу Кайзерслаутерн (1:1). Така, въпреки че визитата в Хамбург ще бъде трудна мисия за момчетата на Стале Солбакен, те ще искат да увеличат своя точков актив. Тук трябва да кажем, че тимът на Хамбургер е в процес на градене, тъй че залагането на един хикс няма да бъде лошо решение.

Коефициенти от bet365 и Offsidebet:

Хамбургер - 1.83/1.85
Равен - 3.75/3.50
Кьолн - 4.00/4.00

Прогноза: Хамбургер - Кьолн 0:0

 

Хофенхайм - Вердер

27.08.2011 г., 16:30 часа
Стадион: "Вирзол Райн-Некар-Арена", Зинсхайм
Съдия: Бабак Рафати

Хофенхайм и Вердер започнаха добре сезона. В момента момчетата на Холгер Станиславски заемат седмо място с шест точки, бременци пък са пети със същия брой пунктове. В предния кръг хофенхаймци се наложиха с 0:2 над Аугсбург, докато подопечните на Томас Шааф сломиха Фрайбург в резултатен мач (5:3). Лекият фаворит в тази среща като че ли е Вердер и настойчивостта, която показаха Зелено-белите в двубоя с фрайбургци, може и сега да донесе трите точки за северняците.

Коефициенти от bet365 и Offsidebet:

Хофенхайм - 2.30/2.20
Равен - 3.40/3.40
Вердер
- 3.00/2.95

Прогноза: Хофенхайм - Вердер 2:3

 

Кайзерслаутерн - Байерн

27.08.2011 г., 16:30 часа
Стадион: "Фритц-Валтер-Щадион", Кайзерслаутерн
Съдия: Петер Гагелман

Байерн навлиза в ритъм и това се видя добре в предишния кръг, когато Баварците опустошиха Хамбургер с 5:0. Това бе втори успех за мюнхенци от началото на новия сезон в Бундеслигата, с което тимът се изкачи до третата позиция в подреждането. В средата на тази седмица пък Байерн записа още една победа срещу Цюрих и по този начин се класира за груповата фаза на Шампионската лига.

В същото време Кайзерслаутерн все още гони първия си успех в първенството, след като миналата седмица подели точките с Кьолн (1:1). Туй бе второ равенство за Червените дяволи след три изиграни рунда. Понастоящем отборът се намира чак на 15-о място, затова момчетата на Марко Курц ще търсят максимума в двубоя с Байерн. Малко вероятно е обаче те да успеят да направят това, имайки предвид формата, в която Баварците се намират.

Коефициенти от bet365 и Offsidebet:

Кайзерслаутерн - 6.00/6.50
Равен - 4.33/4.20
Байерн - 1.50/1.45

Прогноза: Кайзерслаутерн - Байерн 0:1

 

Нюрнберг - Аугсбург

27.08.2011 г., 16:30 часа
Стадион: "ИзиКредит-Щадион", Нюрнберг
Съдия: Торстен Кинхьофер

Нюрнберг приема Аугсбург в двубой от 4-ия кръг в Бундеслигата. До този момент домакините имат три точки на сметката си, като това им отрежда 12-ата позиция в класирането. Гостите пък заемат 14-ото място с два пункта. В предходния рунд нюрнбергци загубиха с 2:0 от Дортмунд. Аугсбургци отстъпиха със същия резултат на Хофенхайм. Така дебютантът в елита продължава да преследва първата си победа в Бундеслигата, но той едва ли ще има сили за нещо повече от точка на "ИзиКредит-Щадион".

Коефициенти от bet365 и Offsidebet:

Нюрнберг - 1.72/1.80
Равен - 3.60/3.50
Аугсбург - 4.75/4.33

Прогноза: Нюрнберг - Аугсбург 1:1

 

Леверкузен - Дортмунд

27.08.2011 г., 19:30 часа
Стадион: "БайАрена", Леверкузен
Съдия: Волфганг Щарк

Вицешампионът и шампионът излизат един срещу друг в голямото дерби на този кръг. От старта на кампанията Леверкузен и Дортмунд записаха по две победи и една загуба, като Аспирините са девети, а дортмундци - шести в таблицата. В последния рунд играчите на Робин Дут поразиха Щутгарт с 0:1. В същото време Черно-жълтите се справиха с Нюрнберг (2:0). Фаворит в дуела между Леверкузен и Дортмунд няма, тъй като силите между двата съперника са много изравнени. Може би факторът домакинство ще наклони везните в полза на леверкузенци, но все пак най-добре ще постъпите, ако заложите на равенството.

Коефициенти от bet365 и Offsidebet:

Леверкузен - 2.70/2.60
Равен - 3.40/3.30
Дортмунд - 2.50/2.50

Прогноза: Леверкузен - Дортмунд 2:2

 

Хановер - Майнц

29.08.2011 г., 16:30 часа
Стадион: "АВД-Арена", Хановер
Съдия: Дениз Айтекин

Хановер ще подходи към тази среща с приповдигнато настроение, след като вчера възпитаниците на Мирко Сломка отстраниха Севиля в плейофния кръг на Лига Европа. С това хановерци влязоха в групите на втората по сила евронадпревара, което определено е голям успех за тима. Не само резултатите в Европа са добри за Хановер. В Бундеслигата отборът се намира на второ място в подреждането. В миналия кръг състезателите на Сломка изпуснаха да бият Херта, завършвайки наравно 1:1. Много повече обаче може да съжалява Майнц, който предишната седмица поведе с 2:0 срещу Шалке, но в крайна сметка понесе поражение с 2:4. Така футболистите на Томас Тухел се свлякоха до осмата позиция с шест точки. Майнц ще се опита да вземе поне пункт от гостуването си на "АВД-Арена", но домакините от Хановер са отборът, който изглежда по-близо до победата.

Коефициенти от bet365 и Offsidebet:

Хановер - 2.25/2.20
Равен - 3.40/3.30
Майнц - 3.10/3.05

Прогноза: Хановер - Майнц 2:1

 

Шалке - Гладбах

29.08.2011 г., 18:30 часа
Стадион: "Фелтинс-Арена", Гелзенкирхен
Съдия: Феликс Цвайер

Както вече споменахме, Шалке осъществи страхотен обрат срещу Майнц, който донесе три точки за играчите на Ралф Рангник. С това Кралскосините се издигнаха до четвъртата позиция с шест пункта. В добавка към това вчера Шалке разби ХИК с 6:1 и така Миньорите си осигуриха място в групите на Лига Европа. Нещата за Гладбах обаче се развиват не по-малко добре. В момента мьонхенгладбахци са начело в таблицата с актив от седем точки. В миналия рунд хората на Люсиен Фавр отнесоха Волфсбург с 4:1, което е наистина сериозен сигнал за качествата на Кончетата. От тази гледна точка очакваме един вълнуващ двубой между Шалке и Гладбах, който на пръв поглед клони към равенство, ала при малко повече смелост спокойно може да се заложи на домакините.

Коефициенти от bet365 и Offsidebet:

Шалке - 1.80/1.75
Равен - 3.60/3.50
Гладбах - 4.33/4.60

Прогноза: Шалке - Гладбах 2:0

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
147