Анонс на 7-ми кръг на Бундеслигата


Н. Атанасов

Анонс на 7-ми кръг на Бундеслигата

Борусия Дортмунд – Санкт Паули
Дата: 18.10.2024 г.
Час: 21:30

Грандът Борусия Дортмунд допусна втора поредна загуба далеч от дома, след като в предишния кръг "жълто-черните“ отстъпиха с 1:2 при визитата си на Унион Берлин. По този начин играчите на Нури Шахин не успяха да се доближат до челото и са на 7-ма позиция с актив от 10 точки. Адейеми, Рейна, Коуто и Дуранвил са аут за домакините.

Новакът Санкт Паули продължава да няма победа пред собствена публика. В предишния кръг "пиратите“ паднаха с 0:3 у дома от Майнц 05. Северняците остават с 4 точки и са на 15-то място в подреждането. В лазарета на гостите са Алерс, Бухалфа, Бурхерт, Меткалф, Саад, Синани, Вол и Цолер.

Прогноза: Борусия Дортмунд – Санкт Паули 3:1


Байер Леверкузен – Айнтрахт Франкфурт
Дата: 19.10.2024 г.
Час: 16:30

Седмица след като направи 1:1 на гости на Байерн Мюнхен, шампионът на Германия Байер Леверкузен направи малко очаквана издънка и завърши 2:2 у дома срещу дебютанта Холщайн Кил. Играчите на Чаби Алонсо пропиляха аванс от два гола, а с добавената точка "аспирините“ имат 11 и са 5-ти в колоната, като изостават на три пункта от върха. Звездата на домакините Флориан Вирц е аут.

Айнтрахт пък направи голов трилър срещу Байерн Мюнхен, който премина през няколко обрата и не излъчи победител за крайното 3:3. Играчите на Дино Топмьолер стигнаха до ремито след гол дълбоко в добавеното време, а равенството сложи край от серията от четири последователни успеха за "орлите“. Айнтрахт е 3-ти и е с 13 точки. Кох е контузен за гостите.

Прогноза: Байер Леверкузен – Айнтрахт Франкфурт 3:2


Борусия Мьонхенгладбах – Хайденхайм
Дата: 19.10.2024 г.
Час: 16:30

Борусия Мьонхенгладбах инкасира трета загуба за последните си пет мача в първенството и общо четвърто поражение от началото на сезона. В предишния кръг "жребчетата“ паднаха с 1:2 на гости на Аугсбург. Вестфалци остават с 6 точки и са на 14-та позиция в таблицата.

Хайнденхайм инкасира втора поредна домакинска загуба и трета до момента за сезона. Преди паузата за националните отбори клубът от едноименния град падна с 0:1 от РБ Лайпциг. Хайденхайм е 9-ти и е с 9 точки.

Прогноза: Борусия Мьонхенгладбах – Хайденхайм 2:2


Фрайбург – Аугсбург
Дата: 19.10.2024 г.
Час: 16:30

Фрайбург записа втора поредна победа далеч от дома и общо четвърта до момента. В предишния кръг южняците се наложиха с 1:0 на гости на Вердер. Така Фрайбург събра 12 точки и успя да се изкачи до 4-ото място в подреждането.

Аугсбург пое глътка въздух и постигна втори успех на сметката си и преди паузата за националните отбори баварците се наложиха с 2:1 у дома над Борусия Мьонхенгладбах. Аугсбург е със 7 пункта, като е 13-ти в таблицата.

Прогноза: Фрайбург – Аугсбург 3:1


Хофенхайм – Бохум
Дата: 19.10.2024 г.
Час: 16:30

Хофенхайм прекъсна серията от четири поредни загуби, но "сините“ отново не спечелиха. Преди паузата за националните отбори възпитаниците на Пелегрино Матарацо бяха много близо до това да поднесат една от изненадите на кръга, но гол в 99-ата минута ги лиши от успех на гости на вицешампиона Щутгарт за крайното 1:1. Хофе е под чертата, като заема 16-то място и е с 4 точки.

Бохум пък продължава да е един от двата отбора в Бундеслигата, които след първите шест кръга на сезона все още нямат победа. В последния от тях рурци паднаха с 1:3 у дома от Волфсбург, за да инкасират пета загуба в актива си. "Сините“ са на последното 18-то място и са само с 1 точка.

Прогноза: Хофенхайм – Бохум 3:1


Майнц 05 – РБ Лайпциг
Дата: 19.10.2024 г.
Час: 16:30

Майнц 05 записа втори успех за сезона, като и този път победа дойде далеч от дома. В предишния кръг "червените“ се разправиха с 3:0 при визитата си на новака Санкт Паули. Селекцията на Бо Кристиансен има 8 точки и е на 10-то място в класирането. Онисиво е контузен, а Кор е наказан за домакините.

РБ Лайпциг продължава да няма загуба до момента и по всичко личи, че през настоящия сезон "червените бикове“ отново ще атакуват златните медали. В предишния кръг възпитаниците на Марко Розе се наложиха с 1:0 на гости на Хайденхайм и записаха четвърти успех до момента и с него имат 14 точки, с колкото е и лидерът Байерн Мюнхен, но показателите на баварците са по-добри, поради което Лайпциг е на 2-ра позиция. Шлагер, Раум и Уедраого са с травми за гостите.

Прогноза: Майнц 05 – РБ Лайпциг 0:2


Холщайн Кил – Унион Берлин
Дата: 20.10.2024 г.
Час: 16:30

Въпреки че след първите шест кръга на сезона дебютантът Холщайн Кил няма победа, в последния от тях северняците заслужиха адмирации. Тогава Холщайн заличи два гола пасив и стигна до равенство за крайното 2:2 на гости на шампиона Байер Леверкузен. "Сините“ са на предпоследното 17-то място и са с 2 точки.

Унион Берлин бързо успя да се върне обратно на победния път и преди паузата за националните отбори "железните“ стигнаха до успех с 2:1 у дома над Борусия Дортмунд, който затвърди безпогрешната серия на столичани у дома. С него хората на Бо Свенсон събраха 11 точки се изкачиха на 6-ото място в подреждането.

Прогноза: Холщайн Кил – Унион Берлин 0:1


Волфсбург – Вердер Бремен
Дата: 20.10.2024 г.
Час: 18:30

Волфсбург записа втора победа от началото на сезона, като и този път успехът за "вълците“ дойде далеч от дома. В предишния кръг играчите на Ралф Хазенхютъл се наложиха с 3:1 над последния Бохум. Волфсбург е на 12-то място и е със 7 точки.

Вердер продължава да няма победа пред собствена публика до момента. В предишния кръг "бременските музиканти“ инкасираха втора поредна загуба, като този път северняците отстъпиха с 0:1 от Фрайбург. Възпитаниците на Оле Вернер са 11-ти и също имат 7 пункта.

Прогноза: Волфсбург – Вердер Бремен 2:1

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
64