Анонс на 4-ти кръг на Бундеслигата


Н. Атанасов

Анонс на 4-ти кръг на Бундеслигата

Аугсбург – Майнц 05
Дата: 20.09.2024 г.
Час: 21:30

Аугсбург записа първа победа за сезона, след като в предишния кръг баварците се наложиха с 3:1 у дома над новака Санкт Паули. Така клубът от едноименния град събра 4 точки и засега е 11-ти в подреждането.

Майнц 05 пък продължава да няма победа от старта на кампанията и преди седмица "червените“ инкасираха първа загуба, падайки с 1:2 у дома от Вердер. Играчите на Бо Кристиансен са 15-ти и имат 2 пункта.

Прогноза: Аугсбург – Майнц 05 1:1


Бохум – Холщайн Кил
Дата: 21.09.2024 г.
Час: 16:30

Бохум е един от трите отбора, които нямат спечелена точка до момента. В предишния кръг "сините“ допуснаха трета поредна загуба, като този път отстъпиха с 1:2 на гости на Фрайбург и то след обрат през втората част. Рурци са 16-ти в класирането.

Холщайн Кил стана 58-ят участник в елитната Бундеслига. Сега "сините“ ще трябва да направят по-трудното – да успеят да се утвърдят в елита, където конкуренцията ще е много голяма, а Холщайн вече започна да го усеща, тъй като северняците са друг от отборите, които са без точка в актива си. В последния си мач от първенството хората на Дирк Бремзер бяха разбити с 1:6 у дома от гранда Байерн Мюнхе. Холщайн е на последното 20-то място в подреждането.

Прогноза: Бохум – Холщайн Кил 1:0


Хайденхайм – Фрайбург
Дата: 21.09.2024 г.
Час: 16:30

Хайденхайм беше една от най-приятните изненади в Бундеслигата. Клубът от едноименния град, който през последния сезон беше със статут на абсолютен новак не само, че впечатли, но и успя да се класира за европейските клубни турнири, завършвайки на 8-мо място в колоната. Хайденхайм започна отлично новия сезон, записвайки два успеха, но в предишния кръг отборът допусна първо поражение и падна с 2:4 на гости на гранда Борусия Дортмунд. Играчите на Франк Шмид са с 6 точки и са 4-ти.

Фрайбург записа втора победа за сезона, отново у дома, като в предишния кръг южняците обърнаха Бохум за крайното 2:1. Фрайбург е с 6 точки и е 7-ми в класирането.

Прогноза: Хайденхайм – Фрайбург 2:2


Унион Берлин – Хофенхайм
Дата: 21.09.2024 г.
Час: 16:30

Унион със сигурност не иска да допуска кошмарното представяне от миналогодишната кампания, когато столичният клуб беше цял сезон в близост до зоната на изпадащите и в крайна сметка се спаси по чудо. След първите три кръг "железните“ нямат загуба, а в последния от тях удържаха 0:0 на гости на коравия РБ Лайпциг. Столичани са с 5 точки и са 9-ти в таблицата.

Хофенхайм започна с победа новия сезон, но сега "сините“ са в серия от две последователни поражения. Последното от тях дойде у дома за крайното 1:4 срещу шампиона Байер Леверкузен. Селекцията на Пелегрино Матарацо е на 14-то място в колоната.

Прогноза: Унион Берлин – Хофенхайм 2:2


Айнтрахт Франкфурт – Борусия Мьонхенгладбах
Дата: 21.09.2024 г.
Час: 19:30

Айнтрахт започна със загуба новия сезон, но сега "орлите“ са в серия от два последователни успеха. В предишния кръг възпитаниците на Дино Топмьолер се наложиха с 2:1 на гости на Волфсбург. Айнтрахт е с 6 точки и е 6-ти в класирането. Трап и Хьойлунд са с травми.

Борусия Мьонхенгладбах пък допусна втора загуба за сезона и то отново у дома. Преди седмица "жребчетата“ отстъпиха с 1:3 от вицешампиона Щутгарт. Поражението остави вестфалци с 3 точки, а Гладбах е 13-ти. Омлен е аут.

Прогноза: Айнтрахт Франкфурт – Борусия Мьонхенгладбах 3:2


Байер Леверкузен – Волфсбург
Дата: 22.09.2024 г.
Час: 16:30

Байер Леверкузен напълно заслужено спечели историческа първа титла в клубната витрина. Байер спечели требъл, като вдигна Купата на Германия и Суперкупата на страната. В по-предишния кръг изключителната серия от 35 поредни шампионатни мача без загуба свърши и Байер Леверкузен допусна пълен обрат у дома от РБ Лайпциг за крайното 2:3. Преди седмица "аспирините“ бързо се върнаха на победния път и разбиха с 4:1 като гости Хофенхайм. Играчите на Чаби Алонсо са 5-ти и имат 6 точки. През седмицата Байер започна вихрено участието си в Шампионската лига и разби с 4:0 като гост Фейенорд.

Волфсбург допусна втора загуба за сезона, като и този път поражението дойде на собствен терен, но срещу Айнтрахт за крайното 1:2. "Вълците“ са с 3 точки и към момента се намират на 12-то място. Кадровите проблеми за селекцията на Ралф Хазенхютъл са свързани с отсъствието на Бялек, Нмеча, Майер, Паредес и Рожерио.

Прогноза: Байер Леверкузен – Волфсбург 3:0


Щутгарт – Борусия Дортмунд
Дата: 22.09.2024 г.
Час: 18:30

Щутгарт беше една от приятните изненади на последния сезон, в който "швабите“ заслужено се окичиха със сребърните медали и изпревариха гранда Байерн Мюнхен. В предишния кръг хората на Себастиан Хьонес записаха първи успех за кампанията, след като се наложиха с 3:1 на гости на Борусия Мьонхенгладбах. През седмицата Щутгарт започна със загуба участието си в Шампионската лига, губейки с 1:3 на гости на европейския клубен първенец Реал Мадрид.

Борусия Дортмунд записа втора победа за сезона и в предишния кръг "жълто-черните“ се наложиха с 4:2 у дома над коравия Хайденхайм. Играчите на Нури Шахин са със 7 точки и към момента са 2-ри в класирането. Ал-Дахли, Диел, Стергиу и Нартей са аут.

Прогноза: Щутгарт – Борусия Дортмунд 2:2


Санкт Паули – РБ Лайпциг
Дата: 22.09.2024 г.
Час: 20:30

След повече от десетилетие в долната дивизия Санкт Паули отново е в елита на германския клубен футбол. Северняците спечелиха Втора Бундеслига, но сега не си правят излишни илюзии, че сезонът ще е лек. Доказателство за това е, че до момента клубът от Хамбург има само загуби. Последната беше преди седмица и дойде 1:3 на гости на Аугсбург. Санкт Паули е на 17-то място и без спечелена точка.

РБ Лайпциг не успя да запише трета поредна победа, след като в предишния кръг "червените бикове“ завършиха изненадващо 0:0 у дома с Унион Берлин. Играчите на Марко Розе са със 7 пункта и са 3-ти в класирането.

Прогноза: Санкт Паули – РБ Лайпциг 1:4

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
160