Байерн ще излъже Фрайбург


Н. Атанасов

Байерн ще излъже Фрайбург

Байерн Мюнхен – Фрайбург
Стадион: "Алианц Арена“, Мюнхен
Дата: 01.09.2024 г.
Час: 18:30

Байерн Мюнхен сдаде трона в Германия и не успя да спечели 13-та поредна титла на страната. Баварците не спечелиха абсолютно нищо в хода на кампанията, като дори завършиха 3-ти в крайното класиране в Бундеслигата. Байерн реши бързо треньорската криза, като сега начело на отбора е Венсан Компани, който не се запомни с нищо по време на престоя си в Бърнли. С него новите са Олисе, Палиня и Ито. Де Лихт, Мазрауи и Тилман пък напуснаха.

В първия кръг от сезона Байерн се наложи трудно на гости на Волфсбург за крайното 3:2, като двубоят премина през няколко обрата, но в крайна сметка баварците грабнаха пълния комплект точки.

Последният сезон за Фрайбург беше по-лош на фона на предходните, в които южняците неизменно се класираха за европейските клубни турнири. Фрайбург завърши 10-ти, а след 13 години начело на тима, Кристиан Щрайх напусна. Новият треньор Юлиан Шустер ще трябва да държи високо нивото, но това няма да е лесно, въпреки че Фрайбург ще може да е изцяло съсредоточен върху изявите си на домашната сцена.

В първия кръг Фрайбург стартира с донякъде неочакван успех над вицешампиона Щутгарт за крайното 3:1.

Прогноза: Байерн Мюнхен – Фрайбург 2:1

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
33