Олмо посъветва английските грандове да побързат с офертите


Н. Гавазов

Олмо посъветва английските грандове да побързат с офертите

Офанзивният полузащитник на РБ Лайпциг Дани Олмо призова грандовете от Висшата лига да побързат с офертите си.

Откупната клауза на Олмо за £50 милиона в договора му с РБ Лайпциг изтича следващата седмица.

Олмо се обръща към различни клубове от Висшата лига, включително Манчестър Юнайтед, Манчестър Сити и Челси, и Дани съветва заинтересованите страни да се свържат с неговите агенти. Самият 26-годишен испанец е фокусиран само върху финала на Евро 2024 срещу Англия.

"Валидна ли е клаузата до 20 юли? Ако клубовете ме искат, те знаят какво може да се направи. Има време до 20 юли да активирам тази клауза, иначе ще бъде трудно да се договорим по-късно! Имам договор с Лайпциг и аз искам да печеля трофеи.

Не се притеснявам. Имам хора, които ще се погрижат за всичко. Прекалено съм зает с еврото, за да мисля за други неща. Особено сега, когато предстои финалът. Не искам да се тревожа за нищо друго.

Хората, на които имам доверие, вече знаят какво искам. Това е всичко, което има значение. Просто искам да печеля и да продължавам да печеля. Казах това, когато удължих договора си. Те искаха да създадат печеливш проект и затова удължих договора. Искам да печеля трофеи“, заяви Олмо, цитиран от Daily Mirror.

  Сподели
202