Байерн е аут от турнира за Купата


FUTBOL-TV

Байерн е аут от турнира за Купата

Фрайбург победи с 2:1 Байерн Мюнхен в четвъртфиналите за Купата на Германия. Победният гол за гостите дойде от дузпа в последните секунди на двубоя. 

В 19-ата минута Джошуа Кимих изпълни корнер, при който Дайо Упамекано се извиси над отбраната на гостите и реализира с глава. Почти целият щаб на Фрайбург, заедно с играчите, искаше нарушение в атака, но такова не беше маркирано.

В 27-ата минута Николас Хьофлер стигна до отбита топка и я изстреля към вратата, въпреки че бе извън пеналтерията на Байерн. Тя попадна в десния ъгъл и така равенството бе възстановено. 

След почивката беше малко по-скучно, като чак в края се случиха интересни неща.

В 89-ата минта Серж Гнабри беше изведен отляво от Мюлер и шутира мощно по диагонала, но топката профуча покрай страничната греда.

В третата минута на добавеното време Фрайбург получи дузпа заради игра с ръка на Джамал Мусиала в наказателното поле! Лука Хьолер пое отговорността и не сбърка, вкарвайки с мощен удар с левия крак. 

Така Байерн Мюнхен сензационно отпадна на четвъртфиналите за Купата на Германия, губейки насред своя стадион "Алианц Арена"

  Сподели
384