Байерн подготвя офертата си за Нойер


И. Ангелов

Байерн подготвя офертата си за Нойер

От Байерн Мюнхен се подготвят за преговори с вратаря на Шалке Мануел Нойер, като се надяват, че той няма да им излезе твърде скъпо. Германският вратар отдавна се спряга за трансфер на "Алианц Арина", като той не поднови договора си с Шалке. В снощния мач с Манчестър Юнайтед, въпреки загубата на германците, Нойер показа невероятните си вратарски умения. 

Стана ясно, че от Юнайтед са проявявали интерес към вратаря още преди години, но Байерн са фаворити за неговия подпис. Според Ули Хйонес, президента на Байерн, Шалке няма да искат голяма цена, тъй като контракта на техния капитан е пред своето изтичане.

Пред столичен вестник Хйонес издаде: "Искаме Мануел, а щом има желание, има и начин. Ще започнем преговори. Но Шалке не може да искат астрономическа сума."

Тези думи са в контра с изказването на спортния директор на Шалке след мача с Юнайтед снощи:"Неговата цена е вече много висока, а след това представяне не знаем дали може да расте още. Като гледах този мач си мислех, наистина ли трябва да продаваме такъв играч?"

 

  Сподели
221