Байерн потегли на 6-та в Бундеслигата (видео)


FUTBOL-TV

Байерн потегли на 6-та в Бундеслигата (видео)

Байерн Мюнхен откри шампионата в Германия. На старта баварците разбиха като гост Айнтрахт Франкфурт с 6:1. Ранен гол на Йошуа Кимих още в 5-ата минута насочи посоката на двубоя. Той бе точен от фаул, а вратарят на домакините не успя да види топката, вероятно заради димките, които бяха запалили феновете във Франкфурт и видимостта беше затруднена. Бенжамен Павар в 11-ата удвои с много силен, без да остави шансове на противниковия вратар.

Садио Мане в 29-ата направи резултата класически с първия си гол в Бундеслигата. Заслуга за гола имаше Гнабри, който намери по отличен начин доскорошната звезда на Ливърпул. Джамал Мусиала в 35-ата и Серж Гнабри в 43-ата съвсем убиха интригата.

Домакините се разписаха чак в средата на втората част чрез Рандал Коло Муани. Малко по-рано домакините отново бяха вкарали топката във вратата на Нойер, но първият гол правилно бе отменен. Второто попадение обаче бе зачетенено.

В 83-ата минута Сане даде извеждащото подаване и асистира на Мусиала, който оформи крайното 6:1 за баварския колос.  С тази победа Байерн даде заявка за още една успешна година в шампионата в Германия.

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
689