Байерн Мюнхен победи без проблем РБ Лайпциг (видео)


FUTBOL-TV

Байерн Мюнхен победи без проблем РБ Лайпциг (видео)

Байерн Мюнхен изигра отличен мач и надви РБ Лайпциг с 4:1 като гост в сблъсък между двата най-силни тима в Бундеслигата през миналия сезон. Мачът бе особено важен за новия треньор на баварците Юлиан Нагелсман, който до миналата кампания водеше Лайпциг.

Още в 12-та минута Левандовски изпълни наказателен удар за игра с ръка на Кевин Кампъл и вкара първия гол в мача. Решението бе взето от главния рефер след намесата на ВАР. Играта продължи в добро съотношение между двата отбора и Лайциг не се предаваше да гони изравнителен гол.

Младият национал на Германия Мусиала вкара за 2:0 само две минути след паузата. Малко по-късно "червените бикове" почти си върнаха надеждата, но ВАР отчете, че има засада и попадението бе отменено.

В 54-та минута при отлична контраатака на шампионите Мусиала асистира на празна врата на Сане за 3:0. Скоро обаче Лайпциг отговори с гол, дело на Лаймер след далечен удар и неубедителна намеса на Нойер.

Последното попадение за мача бе дело на Ерик Максим Чупо-Мотинг и падна в 90-та минута като оформи крайното 1:4 за баварците.

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
208