Байерн постигна своето и като гост на Вердер (видео)


FUTBOL-TV

Байерн постигна своето и като гост на Вердер (видео)

Вердер Бремен допусна тежка домакинска загуба от шампиона Байерн Мюнхен с 1:3 в мач от 25-ия кръг на германската Бундеслига. 

В 22-ата минута "баварците" поведоха. Кимих центрира от корне в наказателното поле, където Мюлер отклони топката с глава към задната греда, където Максимилиан Егещайн закъсня да покрие Леон Горецка, който с глава не остави шансове на Павленка - 0:1.

В 35-ата Мюлер продължи да раздава асистенции, като този път изведе на удобна позиция Серж Гнабри. Националът на Германия пък не демонстрира сантименти и наказа един от бившите си тимове.

В 67-ата минута Левандовски за пореден път застраши вратата на Вердер, но този път ударът му с глава бе спасен от Павленка. Последва ъглов удар и този път полският голаджия се оказа на правилното място в точния момент. Получи се рикошет в тялото на Леон Горетцка, това изненада Аугустинсон и от неговия крак топката попадна у Левандовски, който направи резултата класически.

Домакините стигнаха до почетно попадение в 86-ата минута, когато Сърджент изведе сам срещу Нойер Милот Рашица, който напредна на скорост, влезе в наказателното поле и стреля, но капитанът на Байрен спаси. Резервата Никлас Фюлкруг обаче притича бързо и напарви точна добавка за 1:3.

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
338