Борусия: Санчо остава поне още 1 сезон


И. Ангелов

Борусия: Санчо остава поне още 1 сезон

Директорът на Борусия Дортмунд Себастиан Кел отново излезе пред медиите няколко дни след последното си изявление, за да потвърди, че Джейдън Санчо ще остане в клуба за новия сезон. 20-годишният е основна трансферна цел за Манчестър Юнайтед, но изглежда германците нямат намерение да продават играча този сезон:

"Джейдън е щастлив, че ще остане. Той има договор до 2023-та година. Аз го виждам на терена и виждам, че е щастлив. Всички са доволни с него, и че е тук. Той ще е тук поне още един сезон.

"Това е най-добрият отбор, който сме имали. Имаме смесица от много добри млади и опитни играчи. Опитахме да развием отбора в последните няколко години. Дано следващият сезон успеем да спечелим титли защото в крайна сметка титлите са всичко, което има значение.

"Надявам се и Холанд да последва стъпките на Левандовски. Той имаше нужда от време за да се развие на това ниво. Холанд е изумителен талант. Той е много пламенен и има манталитет на победител, от което се нуждаем отчаяно. Дано остане здрав и допринесе към каузата ни."

  Сподели
101